ŽESTOKE SCENE SEKSA

O ovim kadrovima Vuka Kostića u eksplicitnoj seriji priča cijela Srbija: Razgolitili se u "Mesu"

Ekran 05.12.17, 15:08h

O ovim kadrovima Vuka Kostića u eksplicitnoj seriji priča cijela Srbija: Razgolitili se u
Glava je Mariju spasao od nasrtljivog muškarca u klubu, da bi prvo seks imali na kolima, a onda na kraju epizode, nakon što Marija ima seks i sa glavnim junakom, povrijeđenim fudbalerom Mirkom Cvijetićem sa kojim je u seriji u vezi, ponovo vodi ljubav sa Glavom

Da svaki glumac mora da odradi zadatak koji se od njega zahtijeva, u subotu uveče dokazao je i Vuk Kostić koji je glumio u eksplicitnim scenama sa koleginicom Marijom Pikić.

 

Naime, Vuk u novoj seriji "Meso" koja se od kraja oktobra emituje na RTS-u tumači lik Glave, a u šestoj od ukupno devet epizoda, publici se prikazao i u nekoliko eksplicitnih scena.

 

Vuk stupa u seksualne odnose sa koleginicom iz Bosne i Hercegovine Marijom Pikić, koja igra lik Marije. Glava je Mariju spasao od nasrtljivog muškarca u klubu, da bi prvo seks imali na kolima, a onda na kraju epizode, nakon što Marija ima seks i sa glavnim junakom, povrijeđenim fudbalerom Mirkom Cvijetićem sa kojim je u seriji u vezi, ponovo vodi ljubav sa Glavom.

 

Pozvali smo Vuka, koji se do sada nije na ovaj način predstavio publici.

 

- Ne znam ništa zaista, nisam u zemlji nekoliko dana. Upravo ste me uhvatili dok nosim stvari uz stepenice i ne mogu da pričam - rekao nam je Vuk, a kada smo mu saopštili zbog čega ga zovemo, dodao je:

 

- Nemam nikakav komentar - zadihano je rekao Kostić, a zatim je u SMS poruci dodao:

 

- Serija se daje u vrijeme za odrasle i po mom mišljenju u njoj nema ničeg eksplicitnog.

 

Njegova koleginica Marija bila je raspoloženija za razgovor.

 

- Takve scene su mi apsolutni izazov. Naravno da je nezgodno samo po sebi snimati ih, pogotovo ako niste sasvim opušteni i ako ne razgovarate sa partnerom. Što se tiče scena koje sam snimala sa Vukom, on je odličan partner, bio je opušten i puno smo razgovarali o tome, čak smo se sve vrijeme i šalili, tako da smo relativno brzo i lako sve i završili. Bitno je bilo da to izgleda što prirodnije na ekranima i nadam se da smo to i postigli - kaže nam Marija Pikić i dodaje:

 

- Roditeljima sam rekla da će biti škakljivijih scena samo da bi sklonili brata, jer je on dosta mlađi od mene i ne bi razumio da mi je to posao, te ne bi mogao objektivno da gleda. Kada poraste, vjerujem da će biti druga priča.

 

Posljednja epizoda serije "Senke nad Balkanom" donijela je nove i uzbudljive priče iz vremena Jugoslavije 30-ih godina prošlog vijeka. U jednoj od scena naša poznata glumica Marina Ćosić se razgolitila. Djevojka koja je slavu stekla po ulozi ubijene Milice u seriji “Ubice mog oca” je u nekoliko kadrova pokazala grudi, koje komentariše cijela Srbija.

 

Inače, ljubitelji serija Marinu mogu da gledaju i u seriji "Istine i laži" koja se emituje na "Prvoj".

 

(Blic,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI