čuvajte svoj integritet

Pet poteza koje žena nikada ne smije napraviti zbog ili za muškarca

Lifestyle 05.12.17, 14:39h

Pet poteza koje žena nikada ne smije napraviti zbog ili za muškarca
U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju

 

Stalno slušamo savjete o tome šta bismo sve trebali napraviti za ljubav svom partneru, ali sada je vrijeme da saznate šta nikada ne smijete učiniti zbog jednog muškarca, piše zadovoljna.hr.

 

1. Odustati od svojih snova. Vaši ciljevi i snovi važan su dio vaše osobnosti, ono što vas pokreće, motivira i čini sretnom. Ako vam partner direktno ili indirektno sugeriše da je vrijeme za njihovo ostvarivanje odavno prošlo i da biste se trebali spustiti na zemlju, možda je vrijeme da razmislite o tome želite li biti s osobom koja ne vjeruje u vas.

 

2. Ići 'kontra' svojih stavova. Nikada nemojte dopustiti da vas netko ismijava zbog vaših uvjerenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni dio svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi s muškarcem koji uvažava vaše stavove i razmišljanja.

 

3. Promijeniti izgled. On preferira brinete pa razmišljate o tome da obojite svoju plavu kosu? Govori vam da imate kilogram viška i trebali biste smršavjeti? Sve su to ljubavni 'prekršaji' koje ne smijete tolerisati. Svaka promjena koju radite na svom izgledu mora biti motivirana vašom vlastitom unutrašnjom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste.

 

4. Smanjiti standarde. Znate što želite, znate što trebate i držite se toga. Ne ostajte u vezi koja vas ne usrećuje, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas.

 

5. Ignorisati prijatelje. Nemojte biti jedna od onih žena koja u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje na zahtjev muškarca. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženja s njima jer su oni bili dio vašeg života puno prije nego je u njega ušao vaš partner.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI