foto/ kad ih pogledate, sve će vam biti jasno

SVE je smrskano: Jezive fotografije s mjesta nesreće u kojoj su poginuli rođaci Enes i Ahmed Muratović

Hronika 05.12.17, 12:27h

SVE je smrskano: Jezive fotografije s mjesta nesreće u kojoj su poginuli rođaci Enes i Ahmed Muratović
Podsjetimo, do nesreće je došlo kada je 21-godišnji Enes Muratović uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu na putničkim motornim vozilom Volkswagen Passat nakon čega je udario u betonski ogradu a potom i u obližnji objekt

 

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila u mjestu Đurđevik kod Živinica, a u kojoj su smrtno stradali rođaci Ahmed i Enes Muratović potresla je Tuzlanski kanton- piše Tuzlanski.ba.

 

Podsjetimo, do nesreće je došlo kada je 21-godišnji Enes Muratović uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu na putničkim motornim vozilom Volkswagen Passat nakon čega je udario u betonski ogradu a potom i u obližnji objekt.

 

nesreca-zivnice-6

 

Na mjestu događaja od zadobivenih povreda preminuli su vozač i suvozač Enes i Ahmed Muratović dok je treći mladić (16) koji se nalazio na zadnjem sjedištu u automobilu hospitaliziran u Univerzitetsko-kliničkom centru u Tuzli i njegovo zdravstveno stanje prema posljednjim informacijama je stabilno.

 

nesreca-zivinice-4

 

Izvlačenje tijela stradalih mladića iz smrskanog automobila je trajalo oko dva sata.

 

nesreca-zivinice-3

 

Nekoliko trenutaka prije tragične nesreće na svom instagram profilu Ahmed Muratović objavio je video na kojem se vidi kobna vožnja brzinom većom od 200 km/h na mokrom i klizavom kolovozu.

 

nesreca-zivinice-2

 

U galeriji donosimo fotografije koji su postavljene jutros na društvenu mrežu Facebook, a na kojima se vidi zaista jeziv prizor unutrašnjosti automobila u kojem su bili ovi mladići.

 

nesreca-zivinice-1

 

Neka ove fotografije budu opomena svim vršnjacima Ahmeda i Enesa koji sjednu za volan i pomisle “meni se to ne može dogoditi”.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI