zasitili se objava novopečene mame

Fanovi žestoko napali kćerku Dine Dvornika i poručili joj 'ISKLJUČI SE I NESTANI'

Showbizz 05.12.17, 11:53h

Fanovi žestoko napali kćerku Dine Dvornika i poručili joj 'ISKLJUČI SE I NESTANI'
Tako su njeni pratioci u stanju da saznaju šta je kćerka Balee Dee jela tog jutra, gdje ju je podojila, šta je radila, gdje provodi vreme, koje je nacionalnosti njena nasljednica

 

Kćerka poznatog muzičara Dine Dvornika prije nešto manje od mjesec dana se porodila i na svijet donijela kćerku. Od tada, Ela Dvornik ne prestaje da putem društvenih mreža prenosi svaki detalj iz prvih dana majčinstva.


Tako su njeni pratioci u stanju da saznaju šta je kćerka Balee Dee jela tog jutra, gdje ju je podojila, šta je radila, gdje provodi vrijeme, koje je nacionalnosti njena nasljednica.

 

ella


Elini prijatelji i pratioci na društvenim mrežama čini se da su se zasitili njenih objava, a među komentarima koji su se našli bio je i jedan koji je privukao pažnju mnogih. U njemu jedna djevojka moli Elu da naprosto nestane sa društvenih mreža- piše Blic.

 

komentar-instagram


" Kao neko kome si draga, ja bih da nestaneš iz javnosti na 45 dana. Ja bih da ne radiš. Ja bih da se u potpunosti isključiš i prestaneš da razmišljaš o nama i posvetiš se sebi i malenoj. Svi ćemo te čekati. Neće posao propasti", napisala je jedna prijateljica sa instagrama i dodala da joj je Ela jako draga.

 

Dok su jedni htjeli da im Ela kaže i da neki savjet o majčinstvu, bilo je i onih koji su to odbili navodeći da ona ne treba da daje savjete i da za to nije kompetentna.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI