NAKON KRVAVOG ZLOČINA

Htio da ubije sedmogodišnjeg unuka, pa ranio snaju: Tužilaštvo pustilo osumnjičenog svekra

Hronika 04.12.17, 12:26h

Htio da ubije sedmogodišnjeg unuka, pa ranio snaju: Tužilaštvo pustilo osumnjičenog svekra
Porodična tragedija spriječena je, jer se zaglavio metak u cijevi pištolja iz kojeg je pucao Popadić, te brzom reakcijom hrabre majke, koja je iako teško ranjena uspjela oteti oružje od nasilnog svekra

Rade Popadić (58) osumnjičen za pokušaj ubistva snaje Dragane Popadić (31) biće pušten iz pritvora u kojem je proveo mjesec dana, potvrđeno je “EuroBlicu” u banjalučkom tužilaštvu.


Naime, glavni razlog zbog kojeg je Popadiću određen pritvor bio je uticaj na svjedoke.


- Kako su svi svjedoci u postupku saslušani, nema razloga za produženjem pritvora osumnjičenom - naveli su u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.


Popadić je 1. novembra oko 18.30 u alkoholisanom stanju upucao snaju u porodičnoj kući i ranio je u leđa.


Izvor “EuroBlica” iz istrage još ranije je naveo da je Dragana svojim tijelom zaklonila sedmogodišnjeg sina kojeg je Popadić ciljao.


Porodična tragedija spriječena je, jer se zaglavio metak u cijevi pištolja iz kojeg je pucao Popadić, te brzom reakcijom hrabre majke, koja je iako teško ranjena uspjela oteti oružje od nasilnog svekra.


Popadić je nakon zločina pobjegao, a policija ga je uhapsila dan kasnije u susjednom selu. Tokom pretresa kuće osumnjičenog policija je zaplijenila ilegalno naoružanje.

 

(Blic,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI