Predsjednik SDP-a o 'tajnom sastanku'

'Nije mi cilj dogovarati bilo kakve saveze': Nikšić otkrio o čemu je u Banjaluci razgovarao s Dodikom

Front 29.11.17, 15:50h

'Nije mi cilj dogovarati bilo kakve saveze': Nikšić otkrio o čemu je u Banjaluci razgovarao s Dodikom
Nikšić je naglasio i poručio da se u vladajućoj koaliciji ne brinu šta radi SDP i s kim se susreću, nego nek se brinu da oni urade bilo šta u ovom četverogodišnjem mandatu



Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Nermin Nikšić potvrdio je u izjavi za Fenu da se nedavno u Banjaluci sastao sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

 

- Imao sam sastanak sa Dodikom i ne vidim ništa mistično u tome – kazao je Nikšić.

 

Rekao je da je pozicija SDP-a sasvim jasna, te da im nije cilj dogovarati “bilo kakve saveze” ili participaciju u vlasti.

 

- Prirodno, razgovarali smo o nezaobilaznim temama kada je u pitanju opća politička situacija u BiH. SDP je opoziciona partija u ovom mandatu i nakon izbora 2018. godine želimo preuzeti odgovornost za upravljanje Bosnom i Hercegovinom od trenutne nesposobne vlasti, te želimo i hoćemo biti politički faktor i u entitetu Republika Srpska – istakao je.

 

Nikšić je naglasio i poručio da se u vladajućoj koaliciji ne brinu šta radi SDP i s kim se susreću, nego nek se brinu da oni urade bilo šta u ovom četverogodišnjem mandatu, jer, kako kaže, do sada nisu uradili ništa, a ostalo im je manje od godinu dana.  


(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI