Traga se za počiniocima

Na Ilidži pretukli mladića pa ga pregazili automobilom

Hronika 27.11.17, 12:27h

Na Ilidži pretukli mladića pa ga pregazili automobilom
Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana od stane ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevu, a potom u KCU u Sarajevu, gdje je na Klinici za torakalnu hirurgiju zadržan na daljem liječenju

 

Tri osobe su fizički pretukle 25-godišnjeg mladića na području općine Ilidža.

 

Kako se navodi u policijskom izvještaju, dana 26.11.2017.godine u 02,40 sati, obaviještena je V PU da je u ulici Kovačevac, općina Ilidža, od strane tri NN lica, fizički napadnut i povrijeđen O.Dž., rođen 1992.godine u Konjicu, nastanjen u Hadžićima.

 

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana od stane ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevu, a potom u KCU u Sarajevu, gdje je na Klinici za torakalnu hirurgiju zadržan na daljem liječenju.

 

Od strane ljekara konstatovano je da je isti zadobio teške tjelesne povrede. U obavljenom intervjuu, O.Dž. je izjavio da je fizički napanut i pretučen od strane C.A. iz Sarajeva i još tri NN lica, a potom od strane istih pregažen putničkim motornim vozilom marke “Audi”. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.

 

Uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, pronalasku lica C.A., kao i identifikaciji i pronalasku ostalih izvršilaca, navodi se u izvještaju MUP-a KS.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI