NEZAPAMĆENI OBRAČUN

Krvavi ljubavni trougao u Srbiji: Ubio muškarca zbog djevojke, pa ranjen dok je pokušavao ubiti i nju...

Hronika 24.11.17, 12:48h

Krvavi ljubavni trougao u Srbiji: Ubio muškarca zbog djevojke, pa ranjen dok je pokušavao ubiti i nju...
Navodno, policija je u istrazi saznala da je Z. J pucao iz pištolja i ubio D. J. (46) iz Mrčkovca, jer je on navodno htio da mu preotme djevojku. Z. J. je hitac u D. J. ispalio u automobilu, a zatim tijelo bacio na smetlište kod sela Srpce, u blizini Kučeva

Z. J. iz Miljevića teško je ranjen u pucnjavi u Kučevu poslije žestoke svađe sa djevojkom koja mu se sviđala, a zbog koje je prethodno navodno ubio poznanika.

 

Naime, prema prvim i nezvaničnim informacijama, Z. J. je osumnjičen da je ubio D. J. (46) zbog djevojke!

 

Navodno, policija je u istrazi saznala da je Z. J pucao iz pištolja i ubio D. J. (46) iz Mrčkovca, jer je on navodno htio da mu preotme djevojku. Z. J.  je hitac u D. J. ispalio u automobilu, a zatim tijelo bacio na smetlište kod sela Srpce, u blizini Kučeva. Tu je policija juče ujutru pronašla leš pošto je porodica D. J. prethodno prijavila njegov nestanak.

 

Gdje se tijelo ubijenog tačno nalazilo, policija je saznala pošto je otišla u kuću djevojke L. M., oko koje su se dvojica poznanika sporječkala.

 

Upravo u njenoj kući došlo je i do raspleta ovog krvavog i zamršenog ljubavnog trougla kada je Z. J. poslije navodnog ubistva poznanika i bacanja njegovog leša otišao u kuću kod L. M. i pokušao i nju da ubije. Međutim, prvo je došlo do svađe a potom i otimanja oko pištolja koje je završeno ranjavanjem Z. J.

 

Zasad je nejasno da li je u toku otimanja pištolj sam opalio i ranio Z. J. ili ga je ranila djevojka L. M.

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, ranjeni Z.J, inače osumnjičen za ubistvo poznanika, u teškom je stanju i bori se za život. 

 

Uzrok ove tragedije najvjerovatnije je ljubavni trougao i borba za devojku.

 

(Kurir,BLIN MAGAZIN/ljk)
 

BLIN
KOMENTARI