od influencera do menadžera

Uzbuđenje među jačim spolom: Ko će nakon Tomislava Cvitanušića ponijeti titulu bh. muškarca godine?

Showbizz 21.11.17, 11:07h

Uzbuđenje među jačim spolom: Ko će nakon Tomislava Cvitanušića ponijeti titulu bh. muškarca godine?
Posebno interesantna kategorija ove godine je Influencer godine 2017., gdje je u toku glasanje

 

I ove godine Bosna i Hercegovina slavi muškarca. 

 

U organizaciji MEDIA PR agencije i SNL magazina i ovoga puta proglasit će se najbolji u kategorijama: Glumac godine 2017, Izvođač godine 2017, Sportista godine 2017, Humanista godine 2017, Genij godine 2017, Modni brend godine 2017, Ličnost godine 2017, Novinar godine 2017, Menadžer godine 2017, Model godine 2017, Dizajner godine 2017, Priznanje za životno djelo i Muškarac godine 2017.

 

«Ovaj događaj pomno planiramo tokom cijele godine i na taj način želimo odati priznanje najboljima u svih četrnaest kategorija. I ove godine smo birali najbolje, a te gala noći ćemo reći veliko hvala svima njima jer su u najmanju ruku od nas to i zaslužili.», kazao je Sanel Hadžić, urednik SNL Magazina i vlasnik licence Izbor muškarca godine.

 

Od prošle godine pamtimo imena nagrađenih poput Tomislava Cvitanušića – Muškarca godine 2016, Harija Varešanovića –Izvođača godine 2016, Amela Tuku – Sportistu godine 2016, Adnana Haskovića – Glumca godine 2016, kao i Genija godine 2016, Harisa Aščalića ili Modela godine 2016 – Tarika Kaljanca.

 

«I ove smo godine birali zaista objektivno i svako od nas u timu, koliko nas je bilo, smatram da je izabrao na osnovu pokazatelja do kojih su svi mogli doći. Proglašeni smo prošle godine, od strane naših čitatelja ali i drugih medija i kolega, realnim izborom  u BiH, te smo ove godine to morali i opravdati», naglasio je Hadžić.

 

Posebno interesantna kategorija ove godine je Influencer godine 2017., gdje je u toku glasanje.

 

«Ovo je jedina kategorija gdje ćemo zaista, od samih prijedloga pa do proglašenja, prepustiti sve čitateljima SNL-a, odnosno javnosti i na taj način vidjeti još jednom ko su najbolji u ovoj kategoriji.», poručio je Sanel Hadžić urednik SNL Magazina.

 

Najbolji dobivaju specijalno priznanje statue Mistera, za čiju se produkciju ove godine pobrinuo priznati arhitekta Tarik Musakadić.

 

Izbor muškarca godine će se upriličiti 15.decembra 2017., a svi koji ne budu prisustvovali ovom velikom gala eventu, moći će ekskluzivno pogledati emisiju noć kasnije na programu Hayat TV. Partner projekta je Hugo Boss. Oficijelni sponzor i ekskluzivno vozilo Izbora muškarca godine 2017 je Volkswagen. Generalni medijski sponzori su Hayat TV, Klix i RSG radio. Osiguravajuća kuća Izbora muškarca godine 2017 je Agencija za zaštitu ljudi i imovine, Inza. Za poseban ugođaj i interijer Izbora muškrac godine 2017 pobrinula se kompanija Dresscode by Prevent – namještaj.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI