FOTO & VIDEO/Novim kreacijama oduševile bh. javnost

Samra Menzilović Ćatić i Jelena Jugovic Tuncel predstavile novu kolekciju na 39. Nivea BH Fashion Week-u Sarajevo

ŽENA iN 18.11.17, 15:18h

Samra Menzilović Ćatić i Jelena Jugovic Tuncel predstavile novu kolekciju na 39. Nivea BH Fashion Week-u Sarajevo
Kreativni dvojac, Samra i Jelena, kroz svoje kolekcije pokušavaju pobjeći od unificiranog poslovnog looka i biznis dami dati poseban pečat po kojem će biti prepoznatljiva

 

Nova kolekcija Jelena Jugović Tuncel i Samre Menzilović Ćatić napokon je ugledala svjetlo dana i to na 39. Nivea BH Fashion Week-u Sarajevo. Kolekcija je, kao i mnoge do sada, pokupila niz pohvala i gromoglasan aplauz.

 

unnamed-8


Ovaj neumorni dvojac svoju pret-a-porte kolekciju namijenjenu svim poslovnim damama koje žele izgledati elegantno i softificirano predstavio je i turskom tržištu, a njihovi stalni klijenti su, kako kažu, dobro prihvatili nove komade bh. branda JJ by S&M Design.


- Kao i svaki put do sada, posebna pažnja se posvetila izboru materijala, funkcionalnom dizajnu i silueti koja naglašava ženstvenost, ističu Samra i Jelena.

 

unnamed-1

 

Kolorit kolekcije je posebno zanimljiv. Dominira srebrena boja. Ipak, da Samra i Jelena preferiraju i intenzivniji kolorit pokazale su nam jedinstvenim haljinama u crvenoj i kraljevsko plavoj boji.

 

- U našoj novoj kolekciji zaista je sve sofisticirano i poslovno. Od kožnih komada, do ženstvenih pencil suknji i elegantnih haljina, ističe Samra.

 

unnamed-4


Kako su kazale, cilj je da sve dame koje se odluče za njihov dizajn budu jedinstvene i primijećene.

 

- Bez obzira što se radi o komercijanoj kolekciji, mi uvijek nastojimo naše modele učiniti jedinstvenim i prepoznatljivim, ističu.

 

unnamed-5


Kreativni dvojac, Samra i Jelena, kroz svoje kolekcije pokušavaju pobjeći od unificiranog poslovnog looka i biznis dami dati poseban pečat po kojem će biti prepoznatljive.

 

unnamed


Organizator 39. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo je Udruženje manekena i modnih kreatora BiH, a izvršni producent modna agencija Abc Models Mgmt International. Za izgled modela pobrinula se Akademija ljepote Rijalda.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/sm)

 

BLIN
KOMENTARI