Foto/ Nova žena u životu glumca

Brad Pitt prebolio Angelinu: U vezi sa članicom kraljevske porodice

Showbizz 16.11.17, 12:56h

Brad Pitt prebolio Angelinu: U vezi sa članicom kraljevske porodice
Brad i Charlotte nedavno su viđeni u Los Angelesu u posjetu muzeju gdje je bilo očito, kako kažu svjedoci, da se sviđaju jedno drugome

 

Prošlo je više od godine dana otkako su Brad Pitt (53) i Angelina Jolie (42) odlučili okončati svoj brak, a prema natpisima u stranim medijima, navodno su oboje krenuli dalje. Angelina je tako, kako se piše, ljubav pronašla u bogatom britanskom poduzetniku i filantropu, a poslije brojnih kolegica sa kojima su spajali Brada, sada se spominje novo ime.

 

Srce glumca navodno je osvojila Charlotte Casiraghi (31), kćer princeze Caroline od Monaka. Charlotte je slobodna od 2015. godine kada je prekinula s Gadom Elmalehom, komičarom i glumcem, s kojim je 2013. godine dobila i sina.

 

charlotte

 

Brad i Charlotte nedavno su viđeni u Los Angelesu u posjetu muzeju gdje je bilo očito, kako kažu svjedoci, da se sviđaju jedno drugome, piše časopis New Idea.

 

Par je navodno u vezi zadnja dva mjeseca.

 

- Niko nije mogao vjerovati kad su ih vidjeli zajedno. Šuškalo se puno u zadnje vrijeme da je Brad krenuo dalje, ali niko nije očekivao da će ga sresti s rukom u ruci s članicom kraljevske obitelji - dodao je izvor.

 

Glumac i Charlotte imaju i puno toga zajedničkog. Oboje su prošli kroz medijski popraćen prekid i oboje već imaju djecu, pa osjećaju da jedno drugome mogu sve reći.

 

Charlotte je drugo dijete princeze Caroline od Monaka i trenutno je deveta u redu za tron. Trenutačno je ambasadorica za Gucci, a piše tekstove za The Independent, Another Magazine i Above Magazine te brojne druge časopise.

 

(100posto, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI