Najbolji fudbaler današnjice

Pet razloga zbog kojih Ronaldo želi da ode iz Reala!

Sport 16.11.17, 11:06h

Pet razloga zbog kojih Ronaldo želi da ode iz Reala!
Problemi sa porezom, odnosno činjenica da bi više zarađivao u Engleskoj zbog drugačijih zakona tjeraju Ronalda da razmišlja o odlasku

 

Ne stišavaju se priče o Ronaldovom odlasku iz Reala, danas je Ramos odbio da o tome govori, uz poruku da ne zna šta se dešava. Mediji bliski klubu ne negiraju da se nešto kuha, odnosno da Portugalac ima namjeru da ode sljedećeg ljeta.

 

Da li je istina da je to saopštio Florentinu Perezu i da neće odustati iako ima ugovor do 2021. teško je reći, ali ovih pet razloga se navode kao ključ njegove odluke.

 

1. Ugovor koji je mnogo slabiji od Mesijevog i Nejmarovog. Sadašnji i bivši igrač Barselone zarađuju neuporedivo više, dok Ronaldo ima 21 miliona po sezoni. Navodno je dobio obećanje da ako ostane pregovaraće se o poboljšanju ugovora, ali se to nije desilo.

 

2. Ronaldo ima problema sa navijačima, smatra da ga u klubu, ali i na tribinama ne cijene dovoljno i da je to na neki način poruka da treba da ode.

 

3. Glasine o Nejmaru su ga pogodile, ne o dolasku Brazilca 2021. već sljedeće godine. Naime, Perez vjeruje da će biti silnih problema za PSG da ostane u granicama FFP i da će biti prinuđeni da se odreknu Nejmara. On je spreman da ponudi i Asensija kao dio dogovora.

 

4. Benzema, odnosno odluka da Francuz bude prodat. Kristijano se silno protivi tome, u pitanju je njegov omiljeni saigrač i spreman je i sam da napusti klub, ako "devetka" Reala bude prinuđena da ode iz Madrida.

 

5. Problemi sa porezom, odnosno činjenica da bi više zarađivao u Engleskoj zbog drugačijih zakona, ali i povratak u ljetnu sagu kada je Real prao ruke od čitave situacije tjeraju Ronalda da razmišlja o odlasku.

 

(Sportske, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI