pjevačica uživa u čarima života udvoje

Kapitulirala pred šarmom: Ko je mladi uspješni menadžer ruskih korijena koji je osvojio Maju Šuput?

Showbizz 15.11.17, 20:25h

Kapitulirala pred šarmom: Ko je mladi uspješni menadžer ruskih korijena koji je osvojio Maju Šuput?
U vezi su od ovog ljeta, no poznaju se dvije godine, otkako je Maja Šuput ondje prvi put spavala tijekom ljetne turneje

 

Nakon dugog perioda soliranja zagrebačka je pjevačica kapitulirala pred šarmom hotelskog menadžera Nenada Tatarinova pa odnedavno uživa u čarima života udvoje.


Zagrebačka pjevačica Maja Šuput (38), jedna od članica žirija u Supertalentu, pronašla je svog superfrajera- piše Gloria.hr.

 

On nije natjecatelj u showu Nove TV, već uspješni mladi menadžer koji zna sve o zanimljivim destinacijama za putovanja, vrhunskim hotelima i restoranima, a to su, uz pjevanje, i Majine najveće strasti.

 

Njezin novi odabranik, kojeg ekskluzivno predstavlja u Gloriji, zove se Nenad Tatarinov (34) i generalni je direktor u D-Resortu Šibenik, luksuznom hotelskom kompleksu u vlasništvu turske Doğuş Grupe.

 

U vezi su od ovog ljeta, no poznaju se dvije godine, otkako je Maja Šuput ondje prvi put spavala tijekom ljetne turneje.

 

- Šibenik mi je idealna baza jer su blizu Zadar i Split, a kad sam čula da je ondje otvoren atraktivan novi hotel, brže-bolje sam rezervirala sobu - prisjeća se pjevačica, koju je direktor Tatarinov, inače Puljanin ruskih korijena, osobno dočekao kao VIP gošću.

 

Maji Šuput ondje se toliko svidjelo da je došla i sljedeće godine, pa i ovo ljeto - kad je napokon “kapitulirala” pred mladim direktorom.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI