Poruka svima koji ga osuđuju zbog ljubavi prema istom spolu

Srpski maneken koji je oženio Bosanca oštro opleo po bližoj i daljoj rodbini: Jeste objasnili mojim roditeljima da sam gej?

Lifestyle 15.11.17, 13:43h

Srpski maneken koji je oženio Bosanca oštro opleo po bližoj i daljoj rodbini: Jeste objasnili mojim roditeljima da sam gej?
Pa dragi moji, ja ne krijem ništa, živim onako kako želim, pored sebe imam onog kod želim i boli me uvo da li će to nekom da se svidi ili ne, da li je to nekom prihvatljivo ili ne! Ja sam srećan sa svojim životom, poručio je Nikola

 

On je poznati srbijanski maneken koji je postigao uspjeh i van granica Srbije. Već godinama živi u inostranstvu, a Nikola Jovanović je uspio da, uz karijeru, izgradi i lijep privatan život pa se prije godinu dana oženio muzičarem i manekenom rodom iz BiH, Ianom Aleksanderom Wolffom (rođ. Ljubiša Vuković).

 

Njih dvojica uživaju u zajedničkoj svakodnevnici, putuju i slave svoju ljubav. Ipak, Nikola se prije određenog vremena osvrnuo na one koji osuđuju njegovu ljubav prema istom polu. Na svom nalogu na društvenoj mreži Facebook je otvoreno pisao o tome.

 

nikola-ian-wolff-1

 

"Vidim da neki članovi bliže i dalje rodbine vjerno uhode moj kao i profil mog muža pa čak i profile mojih prijatelja ne bi li skupili dovoljno informacija i pozvali moje roditelje, pa kao spontano pokušali da objasne mojim roditeljima da sam ja gej, itd. itd. Pa dragi moji, ja ne krijem ništa, živim onako kako želim, pored sebe imam onog kod želim i boli me uvo da li će to nekom da se svidi ili ne, da li je to nekom prihvatljivo ili ne! Ja sam srećan sa svojim životom, a predlažem i vama da prvenstveno budete iskreni prema sebi i da budete srećni i iskreni zbog sebe, a ne zbog drugih, jer ako cijeli život provedete u glumi, foliranju i pretvaranju da ste nešto što zapravo niste, a i nikad nećete biti, koja je poenta života? Umrijećete isfrustrirani i jadni! Možda sam ja lud, možda ste vi svi pametni, ali samo pogledajte gdje je mene moja ludost dovela, a gdje vas vaša pamet!", rekao je Nikola.

 

U nastavku njegove ispovijesti stoji sljedeće.

 

"Samo nastavite da u svoja četiri zida jedete poparu i kačamak ne bi li uštedjeli da jednom godišnje odete na odmor negdje što dalje od kuće i bili ono što ste zapravo - pi*ke da budete tu gdje jeste! Ovo se ne odnosi samo na "strejt" likove koji jedva čekaju da im žena ode negdje na par dana, već i na lažne buržuje koji nemaju više od 100€. Takođe i na moraliste koji nemaju ni m od morala... Možda sam gej, ali sam makar iskren prema sebi kao i prema svima do kojih mi je stalo, a vi se lijepo zapitajte šta bi bilo kada bi za početak priznali sami sebi ko ste zapravo! Eto toliko od mene, mrzim da smaram ovako i rijetko postavljam statuse ali ako ste već neki frajeri i ribe pa recite lijepo meni šta vas muči, pa da riješimo problem", naveo je Nikola.

 

Maneken je ovih dana dospio u žižu interesovanja javnosti kada je objavio da, iako je sretan u braku sa mužem, ipak ima neostvarenu želju i za to se obratio svim djevojkama. O čemu je riječ, saznajte OVDJE.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI