FOTO/ Objavila status na Facebooku

Ella Dvornik objasnila šta se krije iza imena njene kćerkice, ali i kako se izgovara

Lifestyle 14.11.17, 16:27h

Ella Dvornik objasnila šta se krije iza imena njene kćerkice, ali i kako se izgovara
Kako mnogi nisu znali na koji način se izgovara ime njezine kćeri, Ella je na Facebooku objavila status u kojem objašnjava zašto je kćeri nadjenula ime Balie Dee

 

Domaće i strane zvijezde kao da se natječu u tome ko će smisliti više originalno ime za dijete. Najnoviji primjer za to je blogerica i kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika.

 

Kako mnogi nisu znali na koji način se izgovara ime njezine kćeri, Ella je na Facebooku objavila status u kojem objašnjava zašto je kćeri nadjenula ime Balie Dee.

 

'Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji, u koju smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači 'vojnik'. U njihovoj mitologiji Bali je majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželio 'želju'. Dee označava zvuk imena mog tate, 'Dino', i Charlesove mame, 'Deirdre'. Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema. Slovo 'e' dodali smo na kraju imena 'Bali' čisto da bude drugačije', napisala je Ella.

 

'Posjet Baliju me potpuno promijenio kao osobu. Nakon tog putovanja shvatila sam da su putovanja vrednija od svega. Indoneziju sam oduvijek htjela posjetiti i zaista sam bila neizmjerno sretna što ću imati prilike svu tu ljepotu doživjeti uživo. Bilo je jako vruće, skoro 40 stupnjeva, a vlažnost zraka skoro 50 posto. Ne mogu vam opisati koliko je Bali predivan. Toliko prirode i pozitivnosti nisam nigdje vidjela. Hotel u kojem smo odsjeli bio je mali, a sve je bilo savršeno. Svi djelatnici hotela su ujutro prije posla na plaži vježbali jogu. Pijesak je kao iz raja, a more toplo kao kupka. Hranila sam majmune bananama, dopustila im da se penju po meni, posjetili smo razne obitelji koje proizvode tkanine, namještaj i nakit.' - tako je Ella ranije podijelila dojmove s tog putovanja.

 

 

(tportal, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI