lider na tržištu

Sarajevo - osiguranje d.d. Sarajevo: Naše klijente je lako prepoznati

Biznis Klub 14.11.17, 13:34h

Sarajevo - osiguranje d.d. Sarajevo: Naše klijente je lako prepoznati
Pratimo i rješavamo pitanje prijeratnih šteta kojih je do sada isplaćeno preko 60 miliona KM odnosno iz redovnog poslovanja. Mi postojimo zbog toga da bismo rješavali i isplaćivali štete

 

Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo kao lider na tržištu osiguranja već dugi niz godina stoji na usluzi svojim klijentima. Svojim predanim radom, ozbiljnim pristupom poslu i angažmanom svih uposlenika Društva uz stalnu edukaciju i usavršavanje nastoji iz dana u dan poboljšati svoje usluge a sve u cilju zadovoljstva i sigurnosti naših osiguranika.


Rukovodstvo firme uz maksimalnu  angažovanost  i predanost svome poslu čini sve za dobrobit firme što je rezultiralo rastom premije, podizanjem nivoa kvaliteta usluga, efikasnosti obrade i isplate šteta  te u konačnici ukupno dobrim poslovnim rezultatom za prvih 6  mjeseci 2017. godine.

 

sarajevo-osiguranje


Sarajevo osiguranje je ozbiljna kompanija sa preko 70 godina rada i iskustva. Mi smo društvo koje osigurava velike privredne subjekte i imamo iskustvo u obradi i isplati velikih šteta.Cilj nam je da se naši osiguranici osjećaju sigurno i da su svjesni da kada postanu naši klijenti investiraju u sigurno te da znaju da smo uz njih u svakom momentu.


Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo je Općini Centar isplatilo štetu u iznosu od 2.000.000 KM  (protesti 2014. godine) te BH Telecomu štetu od oko 1.000.000 KM.

 

sarajevo-osiguranje-2


Iako se radi o vjerovatno i najvećoj pojedinačnoj šteti u poslijeratnom periodu Sarajevo osiguranje je našem, uglednom privrednom subjektu Bingo d.o.o. iz Tuzle izvršilo akontativnu isplatu u iznosu od 5.000.000 KM za štetu na objektu, te isplatilo 1 milion KM za štetu po polici kojom je bila osigurana roba u pomenutom objektu.

 

Pratimo i rješavamo pitanje prijeratnih šteta kojih je do sada isplaćeno preko 60 miliona KM odnosno iz redovnog poslovanja. Mi postojimo zbog toga da bismo rješavali i isplaćivali štete.


Svakodnevno nastojimo pratiti potrebe na tržištu osiguranja.

 

U posljednje vrijeme se puno uradilo na novim proizvodima,odnosno na redizajniranju postojeće ponude.Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo je okrenuto ka modernim pristupima koji idu u pravcu kreiranja ponude prema potrebama osiguranika.


Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo je tu zbog Vas.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI