funkcionišu bolje nego ikad

Rada Manojlović se udaje za Harisa Berkovića: Evo kada staje na ludi kamen!

Showbizz 13.11.17, 12:08h

Rada Manojlović se udaje za Harisa Berkovića: Evo kada staje na ludi kamen!
Iako se u raznim medijima govorilo o svađama, ljubomori i čarkama između nje i njenog izabranika, Harisa Berkovića, Manojlovićeva kaže da je sastavni dio posla nositi se sa raznim pričama

 

Rada Manojlović je jedna od omiljenih javnih ličnosti kladioničara, koji joj predviđaju udaju 2020. godine, a atraktivna pjevačica otkriva da su dobro predvidjeli. Folk zvijezda je priznala da će se potruditi da se prognoze igračima na sreću ostvare.

 

- Dobro su oni to pogodili, nije to uopšte daleko od istine. Samo neka nastave sa takvim opkladama - ističe Rada sa osmijehom na licu, a na pitanje da li to znači da uskoro možemo očekivati lijepe vijesti, poručuje:

 

 - Taman su mi dali još dvije godine da potvrdim neke stvari na estradi i onda lijepo, na miru, da se posvetimo tome. U ljubavi je sve kako treba da bude, sve teče po planu- ubjedljiva je Rada.

 

Iako se u raznim medijima govorilo o svađama, ljubomori i čarkama između nje i njenog izabranika, Harisa Berkovića, Manojlovićeva kaže da je sastavni dio posla nositi se sa raznim pričama, ali da bez obzira na sve, Haris i ona funkcionišu bolje nego ikada.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI