FOTO/ Selma se okrenula budućnosti

Ovako sada izgleda lijepa vjeroučiteljica od koje se Polumenta zbog vjere razveo nakon pet i po mjeseci braka!

Zabava 11.11.17, 18:27h

Ovako sada izgleda lijepa vjeroučiteljica od koje se Polumenta zbog vjere razveo nakon pet i po mjeseci braka!
Kada se zaljubio u Selmu, on je pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen

 

Popularni pjevač Dado Polumenta i lijepa vjeroučiteljica Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.


Poslije pet i po mjeseci braka, Dado Polumenta je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa vjeroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom vjerom.

 

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama – rekao je prije tri godine izvor blizak ovom paru.


Kako je sa Selmom imao "šerijatsko" zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

 

- Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dvije stvari su bolje od svega što ste nabrojali - rekao je Dado dok je bio sa Selmom, dok je ona govorila da u početku nije ni znala da je on zapravo Dado Polumenta.

 

Ovako sada izgleda Selma:

 

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI