FOTO/ Kakav susret na beogradskom Dorćolu

Šokantno priznanje muža Nataše Bekvalac: Uhvatio sam je s drugim! U mom krevetu, u mojoj kući...

Showbizz 11.11.17, 15:16h

Šokantno priznanje muža Nataše Bekvalac: Uhvatio sam je s drugim! U mom krevetu, u mojoj kući...
Mene je varala! U gajbi, u mojoj gajbi se je*e sa čovjekom, u mom krevetu, u mojoj kući. Moja svetinja, ispričao je Lazukić

 

Prije nekoliko dana Luka Lazukić, sadašnji muž Nataše Bekvalac se zatekao na beogradskom Dorćolu gdje se sreo sa jednim muškarcem za kojeg se kasnije ispostavilo da je partner njegove bivše supruge. A razlog susreta je bio poprilično zanimljiv, kako kaže izvor „Blic pulsa“ koji se zatekao na licu mjesta i čuo dobar dio razgovora.

 

- Luka je stajao na ulici s jednim čovjekom i razgovarali su više od sat vremena. Na ulici kuda svi prolaze oni su pričali povišenim tonom. Po njihovoj gestikulaciji moglo se zaključiti da je razgovor poprilično žustar. Kako to već biva, neke stvari su glasno izgovorene, ali sam u početku mislio da se radi o Luki i Nataši. Međutim, nije bilo tako - priča sagovornik "Blic pulsa".

 

Ispostaviće se da su se dva muškarca našla da bi pričali o Lukinoj bivšoj supruzi Manji.

 

luka-lazukic-prijatelj

 

- Muškarac koji je bio sa Lukom u bliskoj je vezi sa njegovom bivšom ženom i shvatio sam da je on njen trenutni partner. Njih dvojica su se našla ne bi li porazgovarala o Manjinom ponašanju u vezi, to jest Manjinog dečka je zanimalo da li je ona varala Luku dok su bili u braku. Da situacija bude još zanimljivija, njih dvojica se znaju jer je Luka u jednom trenutku iznervirano rekao: „Ona (Manja, prim. nov.) mene namješta kod tebe, a tebe kod mene“, priča izvor i otkriva detalje razgovora.

 

Nakon toga Luka je otvorio dušu i ispričao ovom muškarcu svoju priču.

 

- Mene je varala! U gajbi, u mojoj gajbi se je*e sa čovjekom, u mom krevetu, u mojoj kući. Moja svetinja! Ja se ne je*em u tom krevetu, a ti se je*eš u tom krevetu. Ja, ja stvarno ne razumijem. Pakao...

 

Gubio je pristojnost Luka koliko se iznervirao, očigledno prisjećajući se tog momenta zbog kojeg su se vjerovatno i razveli. Ona je podnijela zahtjev za razvod - prepričava sagovornik i maltene ne vjeruje čemu je prisustvovao.

 

Luka je potom spomenuo dijete, ali i koliku je alimentaciju ona zahtijevala da Lazukić plaća.

 

(Pulsonline.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI