foto/ Seks simbol osamdesetih

Dostojanstveno stari i neće 'pod nož': Šta kažete na Sharon Stone (60) u kupaćem kostimu?

Showbizz 06.11.17, 19:41h

Dostojanstveno stari i neće 'pod nož': Šta kažete na  Sharon Stone (60) u kupaćem kostimu?
Glumica Sharon Stone, koja je žarila i palila u osamdesetima i kojoj je policijsko ispitivanje u Sirovim strastima donijelo neizbrisivu slavu, i danas je zanimljiva meta pogleda

 

Seks simbol osamdesetih danas je u 60. godini života i još se uvijek može pohvaliti izgledom u kupaćem kostimu.


Glumica Sharon Stone, koja je žarila i palila u osamdesetima i kojoj je policijsko ispitivanje u Sirovim strastima donijelo neizbrisivu slavu, i danas je zanimljiva meta pogleda. Paparazzi su je uhvatili  na plaži na Floridi u veselom raspoloženju s prijateljicama.

 

sharon-stone-1

 

Toplo floridsko sunce navelo je glumicu i na kupanje u oceanu, a nakon izlaska iz mora pucala je od dobrog raspoloženja u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu - koji joj odlično pristaje.

 

sharon-stone-2

 

Paparazzi k'o paparazzi, snimili su je u svim mogućim pozama no sve što se može reći jest da Sharon Stone svoje godine nosi baš kako treba! Ples, joga, jahanje, pilates, šetnje u prirodi, plivanje - sve je to, otkriva Sharon Stone u intervjuima, uz zdravu prehranu, dovoljno za dostojanstveno starenje kojemu daje prednost ispred odlaska pod nož.

 

sharon-stone-3

 

Sharon Stone je u braku s Philom Bronsteinom usvojila tri sina, Roana, Lairda i Quinna, a u prošlosti je imala i dva spontana pobačaja u visokom petom mjesecu trudnoće što joj je donijela veliko razočaranje i bol.

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI