NIJE SE MOGAO NOSITI S BOLOM, PIO SVE VIŠE

Gorka sudbina Bosanca kojeg je pregazio Tony Cetinski: Jedan sin mu poginuo na cesti, drugi se oporavlja od teške operacije...

Hronika 04.11.17, 22:23h

Gorka sudbina Bosanca kojeg je pregazio Tony Cetinski: Jedan sin mu poginuo na cesti, drugi se oporavlja od teške operacije...
- Volimo Tonya jer je naš, ali smo znali i Bracu. Teško je znati što se dogodilo jer je Braco volio popiti u obližnjem lokalu Odessa kod autobusnog kolodvora, kazali su za 24sata.hr mještani na tržnici pored koje je, na adresi Švalbina 16, I.K. živio

 

 


Nema više našeg Ibrahima, Brace ili Baje, kako smo ga svi od milja zvali. Volio je popiti, ali je zaista bio dobar čovjek i susjed. Sa svima koji su ga znali volio je stati i popričati na ulicama Rovinja, piše 24sata.hr.


- Zadnju kavu popili smo kod mene prije dva dana i smijali se svakodnevnim šalama. Bože moj, koja tragedija! Tim više što je prije nekoliko godina kod Rovinjskog Sela poginuo njegov sin. Od tada je Braco puno više pio, jer se nije mogao nositi s tolikim bolom - kazala je susjeda i prijateljica Ruža Kovačević


Podsjetimo, Tony Cetinski (48) u petak je u Pustoj ulici u Rovinju oko 14 sati naletio autom na I.K (62), koji je smrtno stradao. Nakon obavljenog očevida policija je utvrdila da je Cetinski ulaskom u oštar nepregledan zavoj Mercedesom pregazio I.K. Još  nije poznato je li smrt posljedica prometne nesreće ili nečeg drugog, jer je navodno I.K već ležao na cesti u trenutku naleta. Policija niti dan nakon tragedije ne daje više informacija. Kažu, više će se znati nakon obdukcije, najvjerojatnije u ponedjeljak.


A dan nakon nesreće, mještani Rovinja su u šoku i ne mogu shvatiti što se zapravo dogodilo. No, slažu se da tom uskom i jednomjernom uličicom vozila često jure.


- Volimo Tonya jer je naš, ali smo znali i Bracu. Teško je znati što se dogodilo jer je Braco volio popiti u obližnjem lokalu Odessa kod autobusnog kolodvora, kazali su za 24sata.hr mještani na tržnici pored koje je, na adresi Švalbina 16, I.K. živio. 


Lokal Odessa u subotu je bio zatvoren, a da se u toj uličici dogodila velika tragedija, svjedoče i tragovi krvi na cesti. Bracina neutješna susjeda Ruža ispričala je da je do prije dvije sedmice u stanu živio s prijateljem Darkom, koji je također volio popiti.


- Braco se sažalio nad njim i uzeo ga u stan da živi s njim. Koliko znam, oboje su primali socijalnu pomoć. Darko je prije 14 dana pao niz stepenice u zgradi i od tada je bolnici u komi. Ne znam hoće li se izvući. Braco ima još jednog sina koji živi i radi u inozemstvu, ali i on se u bolnici oporavlja od teže operacije srca, tvrdi Ruža. 


Dodaje da se Braco od supruge razveo prije 20 godina, te da mu je ona i dalje pomagala.


- Taj stan u potkrovlju na trećem katu je njezin i dala ga je Braci na korištenje. Iako su bili razvedeni, često je plaćala njegove mjesečne račune. Sada je u Bosni i Hercegovini, javila sam joj za nesreću, pa će se vratiti. Mislim da ovaj drugi sin još uvijek ne zna za smrt oca, ispričala je Bracina susjeda Ruža za portal 24sata.hr.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad) 

 

BLIN
KOMENTARI