video/ skrivio smrt 62-godišnjaka

Pogledajte kako je Tony Cetinski prije pola godine jurio ulicom u kojoj je jučer pregazio čovjeka

Hronika 04.11.17, 14:05h

Pogledajte kako je Tony Cetinski prije pola godine jurio ulicom u kojoj je jučer pregazio čovjeka
Neki mediji prenijeli su kako je rovinjska Pusta ulica "jednosmjerna i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja". Na ovoj snimci emisije Star in the car, nažalost, vidljivo je da je moguće

 

TONY Cetinski jučer je u Rovinju naletio autom na 62-godišnjeg muškarca, koji je smrtno stradao.

 

Nesreća se dogodila u Pustoj ulici, a još uvijek nije poznato je li smrt posljedica prometne nesreće ili nečeg drugog- piše Index.

 

Gotovo nemoguća brza vožnja?

 

Naime, rovinjskoj je policiji javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Tony Cetinski, pregazio 62-godišnjeg muškarca, koji je smrtno stradao. 

 

Neki mediji prenijeli su kako je rovinjska Pusta ulica "jednosmjerna i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja". Na ovoj snimci emisije Star in the car, nažalost,  vidljivo je da je moguće. 

 

Snimku vožnje kroz Pustu ulicu možete pogledati od 10. minute i 30. sekunde:

 

 

Naravno, ova snimka, objavljena 16. ožujka ove godine, ne znači da je Cetinski i ovaj put vozio brzo. Snimka je napravljena za potrebe zabavne emisije i nije namjera implicirati da je jučerašnja nesreća povezana s njom. 

 

Ograničenje brzine u ulici

 

Razgovarali smo sa šefom smjene policijske postaje u Rovinju. Nije nam znao reći koliko je ograničenje brzine u toj ulici. Rekao nam je da se obratimo policijskoj upravi.

 

"Stvarno ne znam. Tamo ima znak. To je uska ulica jako i tu je ograničenje malo", rekao je. 

 

Rekao nam je da nema podatke o broju nesreća u toj ulici, ali da se ne sjeća kad je zadnji put tu bila nesreća.

 

Dodao je kako uviđaj još uvijek traje.

 

Detalji nesreće

 

Policija je objavila detalje nesreće. Za Index su potvrdili kako je alkotest vozača Mercedesa bio negativan.

 

"U nesreći koja se dogodila 3.studenoga oko 14,00 sati u Pustoj ulici u Rovinju smrtno je stradao 62- godišnji muškarac.

 

Policijski službenici zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom na mjestu događaja obavili su očevid i utvrdili da se nesreća  dogodila kada je 48-godišnjak upravljao osobnim automobilom Mercedes pulske registarske oznake kolnikom Puste ulice te dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca.

 

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti", objavili su iz policije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI