VIDEO/ ako ste se pitali gdje je 'nestao' popularni glumac

Enis Bešlagić prešao u poduzetnike: 'Od glume se ne može baš živjeti... Imam uvoz, izvoz i proizvodnju...'

Showbizz 03.11.17, 12:40h

Enis Bešlagić prešao u poduzetnike: 'Od glume se ne može baš živjeti... Imam uvoz, izvoz i proizvodnju...'
Sigurno ste se pitali gdje je nestao jedan od najduhovitijih glumaca na ovim prostorima i što trenutačno radi

 

Enis Bešlagić progovorio je o novom zanimanju, ali i o teretu slave s kojim se suočio.

 

Sigurno ste se pitali gdje je nestao jedan od najduhovitijih glumaca na ovim prostorima i što trenutačno radi. Jedan od najomiljenijih Bosanaca u Hrvata, Enis Bešlagić, već se neko vrijeme odmara od glume, a svjetla reflektora zamijenio je novim zanimanjem, zanimanjem poduzetnika- piše Dnevnik.hr.

 

"Kod mene je mala medijska pauza, nekad ne treba ni pristajati sve raditi. Sa strane imam nekih privatnih poslova jer se ne može baš od glume živjeti tako da čovjek nađe svoje izvore primanja. Imamo uvoz i izvoz i proizvodnju čokolada koje su jako popularne u Bosni i Hercegovini i u regiji", rekao je Enis. Na pitanje kako je biti poduzetnik Bešlagić odgovara: "Čovjek misli da nema prostora, ali uvijek ima dovoljno prostora da se može raditi. Kod nas ljudi ne vjeruju u rad, misle da je rad uvijek negdje vani i da će im tamo biti bolje", dodaje.


Enis je bio i u Tuzli na filmskom festivalu gdje je bio u ulozi domaćina, a zna se kakvi su Bosanci po tom pitanju. Jela, pića i humora nije nedostajalo. "U Bosni se uvijek dobro jelo i pilo tako da će na tome i ostati", kaže Enis. Bešlagić je redoviti sudionik brojnih humanitarnih akcija. Bio je i jedan od volontera koji su danima radili na pripremi sarajevskog stadiona za misno slavlje koje je predvodio papa Franjo za vrijeme posjeta Bosni i Hercegovini.


Enis dobro zna kakav sve teret, ali i odgovornost slava nosi. Nakon što je shvatio da na društvenim stranicama postoji stotinjak njegovih lažnih profila, otvorio je svoju službenu stranicu na kojoj obožavatelje i poštovatelje svog lika i djela obavještava o svojim kretanjima, ali i razmišljanjima. "Imao sam 97 lažnih profila, događa se. Svi su željeli biti Šemso. I onda se protiv toga možeš boriti tako što ćeš otvoriti svoj pravi profil pa ćeš nekako ubijediti ljude da je to tvoj vlastiti. Zaista je danas teško opstati u ovom svijetu IT-a gdje nismo baš neki vrsni stručnjaci", zaključio je Bešlagić. Poduzetnik ili glumac, Enis je kod nas uvijek rado viđen gost.

 

Više pogledajte u prilogu IN magazina OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI