nove linije

Eurowings iz Mostara počinje letjeti 16. maja za Dusseldorf i Stuttgart: Doznajte i cijene letova

Hronika 30.10.17, 17:43h

Eurowings iz Mostara počinje letjeti 16. maja za Dusseldorf i Stuttgart: Doznajte i cijene letova
Po Orečovim riječima, uvođenje spomenutih linija iz Mostara donijet će i novih 45 radnih mjesta

 

Zračna kompanija "Eurowings" započinje letove iz Mostara 16. maja 2018. godine, a letjet će se dva puta tjedno u Dusseldorf i Stuttgart.

 

Prvi let bit će za Dusseldorf, za koji će biti uspostavljeni letovi srijedom i nedjeljom, dok će letovi za Stuttgart biti srijedom i subotom. Cijena  avionske karte odnosno jednosmjernog leta će biti od 39,99 eura.

 

Mostar je facebook glasovanjem "You wote – We fly", koje je je provela zračna kompanija "Eurowings", izabran za novo odredište spomenute kompanije, a tim povodom Grad Mostar posjetili su u ponedjeljak predstavnici aviokompanije "Eurowings".

 

Kako je na konferenciji za novinare u Mostaru rekao menadžer za razvoj mreže Eurowingsa Ivan Oreč, realizacijom spomenutih zračnih linija udvostručit će se broj putnika koji će proći kroz Zračnu luku Mostar, odnosno iznosit će oko 60 tisuća. Također, Oreč je istaknuo kako je kampanju koji su oni provodili 10 dana pratilo oko 7 milijuna ljuda  te da je 7 milijuna ljudi čulo za Mostar.

 

 Po Orečovim riječima, uvođenje spomenutih linija iz Mostara donijet će i novih 45 radnih mjesta.

 

 Regionalni menadžer Eurowingsa Marskus Leopold kazao je kako će se putnici moći iz Dusseldorfa i Stuttgarta konektirati za 110 različitih destinacija.

 

 Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić izjavio je kako sa spomenutom zračnom linijom Grad Mostar planira graditi svijetlu budućnost kada je riječ o turizmu.

 

 Direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić kazao je kako je Zračna luka u Mostaru spremna za nove linije.

 

-  Dolazak Eurovingsa puno znači za Zračnu luku Mostar, za regiju, za grad , Hercegovinu i za BiH – kazao je Raspudić.

 

  Pomoćmik ministra za zaštitu okoliša i turizma Hercegovačko-neretvanske županije Nazif Nezirić također je naveo kako će uvođenje spomenutih linija iz Mostara uveliko doprinijeti razvoju turizma, istaknuši kako će se prihodu od turizma povećati za 20 posto.

 

(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI