KAD I KUPCI ZAPJEVAJU

Bingostars turneja: Video pun veselja za tmurne jesenje dane

Zabava 30.10.17, 14:02h

Bingostars turneja: Video pun veselja za tmurne jesenje dane
Svi talentirani i manje talentirani učesnici Bingostars turneje dobili su vrijedne nagrade, a domaći trgovački lanac Bingo je sjajnim iznenađenjem obradovao sve svoje kupce. Iz kompanije najavljuju još mnogo novih aktivnosti i pogodnosti kojima će dodatno opravdati povjerenje kupaca

 

 

 

U svakom dijelu naše zemlje ovog ljeta mogli su se čuti zvuci reklame vodećeg trgovačkog lanca Binga. Simpatični Bingosima su se priključile i poznate bh. muzike zvijezde, sa kojima su u saradnji izbacili dodatna tri hita.


Kroz Bingostars turneju osim poznatih muzičkih imena, poziv da sudjeluju u kampanji dobili su i kupci širom zemlje. Oni su za vrijeme kupovine u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Mostaru, Trebinju, Bijeljini, Brčkom i Bihaću imali priliku da u karaoke stilu snime svoju verziju velikog hita ”U Bingu Bingosi”.  


Kakve pjevačke sposobnosti su pokazali i kako su se zabavili najmlađi, ali i oni malo stariji, pogledajte u priloženom videu...



Svi talentirani i manje talentirani učesnici Bingostars turneje dobili su vrijedne nagrade, a domaći trgovački lanac Bingo je sjajnim iznenađenjem obradovao sve svoje kupce. Iz kompanije najavljuju još mnogo novih aktivnosti i pogodnosti kojima će dodatno opravdati povjerenje kupaca.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI