Potresna ispovijest Suzane Mančić

Najpoznatija loto djevojka: Izgubila sam tri bebe, mislila sam da ću umrijeti!

Showbizz 27.10.17, 11:21h

Najpoznatija loto djevojka: Izgubila sam tri bebe, mislila sam da ću umrijeti!
Nažalost, dijete sam izgubila u četvrtom mjesecu u Beogradu, u strašnim mukama. Posljednju bebu izgubila sam u šestom mjesecu trudnoće. Tada sam se zapravo porodila, ali dijete nije preživjelo. Najstrašnije je bilo kada su mi donijeli da potpišem umrlicu

 

Suzana Mančić nikada nije govorila o potresnim trenucima koji su joj se dogodili u prošlosti. Naime, tri puta je izgubila bebu, a ljekari su sva tri puta rekli da je riječ o sinovima. Po prvi put, u ispovijesti za jedan magazin, Suzi govori o ovome:

 

- Prvu bebu izgubila sam odmah na početku, u trećem mjesecu trudnoće. Tada se ispostavilo da imam dvorogu matericu. Kada sam zatrudnjela drugi put, u drugom mjesecu sam doživjela komplikacije i doktor je izvršio kiretažu. Treće večeri sam se probudila u lokvi krvi. Uhvatila me panika hoću li umrijeti. To je bila agonija. Bila sam u inostranstvu i doktor kod kojeg su me odveli pitao me je da li sam prekinula trudnoću. Rekla sam da jesam, u Evropi, u bolnici. Tada je okrenuo ekran prema meni i pokazao intaktni plod, a ja sam odskočila od stola i suze su mi krenule. Imala sam blizanačku trudnoću i drugi plod je preživio kiretažu - kaže Suzana i dodaje:


- Nažalost, dijete sam izgubila u četvrtom mjesecu u Beogradu, u strašnim mukama. Posljednju bebu izgubila sam u šestom mjesecu trudnoće. Tada sam se zapravo porodila, ali dijete nije preživjelo. Najstrašnije je bilo kada su mi donijeli da potpišem umrlicu - kaže Suzana.

 

Dodaje da je godinama unazad bila u stalnom strahu i šoku: -To je za mene bilo nešto nepojmljivo, da ja, koja sam oduvijek bila zdrava mlada žena, izgubim bebu prvi, pa drugi, a onda i treći put.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI