Nekadašnja ex-yu zvijezda progovorila o zlostavljanju

Tajči: 'Sve to me je kao tinejdžerku potpuno slomilo, nisam se mogla zaštiti od moćnih, pohlepnih muškaraca'

Showbizz 18.10.17, 12:55h

Tajči: 'Sve to me je kao tinejdžerku potpuno slomilo, nisam se mogla zaštiti od moćnih, pohlepnih muškaraca'
Decenijama je javnost nagađala zbog čega je Tajči na vrhuncu slave napustila Hrvatsku

 

Nakon članka u New Yorku Timesu u kojem je više žena optužilo holivudskog moćnika Harveya Weinsteina da ih je seksualno zlostavljao, oglasile su se brojne poznate glumice koje su doživjele isto ili slično iskustvo kao one.

 

Ubrzo se val iskrenih ispovijesti proširio na društvene mreže, gdje su brojne javnosti nepoznate žene pod hashtagom #metoo opisivale svoja iskustva. Među njima našla se i jedna Hrvatica koja je regionalnoj javnosti prilično poznata.

 

"Kad sam bila najveća zvijezda u Hrvatskoj, napravili su lutku u moju čast. Bojala sam se te lutke jer sam mislila da drugim djevojkama šalje poruku da trebaju samo šutjeti, smješkati se i dati drugima da upravljaju njihovim rukama i nogama te će tako daleko dogurati. Ni novac ni slava nisu mi mogli zatvoriti oči pred onim što se događalo oko mene. Sve me to kao tinejdžericu potpuno slomilo, osjećala sam da se ne mogu zaštiti od moćnih, pohlepnih muškaraca. Ostavila sam sve kako bih ozdravila i našla način kako zaustaviti manipuliranje temeljeno na strahu i zlouptrebi moći", napisala je Tatjana Cameron Tajči.

 

Decenijama je javnost nagađala zbog čega je Tajči na vrhuncu slave napustila Hrvatsku. 

 

tatjana-cameron-tajci

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI