Poznata pjevačica iznijela šokantne detalje iz braka sa Marinkovićem

Goca Tržan: Prijetio je da će mi odsjeći prste, govorio da sam laka ženska, a najjadnije od svega je...

Showbizz 18.10.17, 08:26h

Goca Tržan: Prijetio je da će mi odsjeći prste, govorio da sam laka ženska, a najjadnije od svega je...
Ja čuvam sve njegove poruke od momenta kada sam mu rekla da ne želim da živim sa njim. Imam dva gigabajta toga. Policija je upoznata s tim materijalom, rekla je Goca

 

Prepucavanje bivših supružnika se nastavlja, i nakon što je Ivan Marinković u nekoliko navrata isprozivao Gocu Tržan u "Parovima", pjevačica je odlučila da otkrije šokantne detalje iz njihovog braka. 

 

Goca Tržan tvrdi da je Marinković u kladionici potrošio 20.000 eura koje je ona dobila za učešće u "Surviveru" i da ju je ostavio sa 1.500 dinara u džepu. Takođe, pjevačica tvrdi da joj je Ivan u porukama prijetio nasiljem.

 

- Ja čuvam sve njegove poruke od momenta kada sam mu rekla da ne želim da živim sa njim. Imam dva gigabajta toga. Policija je upoznata s tim materijalom - rekla je Goca koja je na pitanje šta se nalazi u tim porukama, odgovorila: 

 

- Iskreno, dno dna mi je uopšte što sam ti i sve ovo ispričala... Bilo je svega! Od toga da će da mi siječe prste, do toga da sam laka ženska koja je istovremeno bila sa petoricom momaka. Najjadnije i najbolnije je bilo kada je napisao da Lena nije njegova kćerka.

 

Na konstataciju da je Marinković u "Parovima" pričao da je Goca seksualno devijantna, Goca je uzvratila riječima: 

 

- Čula sam da je to pričao. Sram ga bilo. Ološ!

 

(Informer.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI