zvijezde znaju

Seks prema horoskopu: Ko vam najviše odgovara, a s kim ne biste trebali u krevet...

DEPO PLUS 17.10.17, 15:12h

Seks prema horoskopu: Ko vam najviše odgovara, a s kim ne biste trebali u krevet...
U krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani te vazdušni i vodeni znakovi Zodijaka

 

Još od davnih vremena ljudi su u prirodi raspoznavali četiri osnovna elementa - vatru, vazduh, vodu i zemlju. Oni su način na koji pojedinac doživljava svijet, a ovi elementi itekako određuju i skladnost u seksu.

 

U krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani te vazdušni i vodeni znakovi Zodijaka. Zemljani znakovi nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama.

 

Pripadnici vatrenih znakova (Ovan, Lav, Strijelac) izražavaju seksualnost s velikim entuzijazmom. Ako su zainteresovani, to jasno pokazuju. Njihovi odnosi su prepuni strasti, ali najčešće ne traju dugo. Kada zadovolje želje ljudi, vatreni znakovi se okreću novim pustolovinama.

 

Kod vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga, Vodolija) najvažnija je dobra komunikacija. Njihova seksualnost je uslovljavana razumom. Vrlo su znatiželjni. Pripadnici ove grupe znakova nisu previše vjerni.

 

Vodeni znakovi (Rak, Škorpija, Ribe) potpuno su okupirani emocijama. Da bi osjetili seksualne porive, moraju se osjećaju sigurno i zaštićeno. Kad s nekim započnu vezu, pripadnici vodenih znakova potpuno se predaju. Vrlo su vjerni i privrženi.

 

Zemljane znakove (Bik, Djevica, Jarac) karakteriše postupno predavanje i odlaganje seksualnih odnosa. Kad uspostave blizak odnos, pripadnici zemljanih znakova postaju izuzetno strasni i otvoreno izražavaju svoje želje. Nikad ne preuzimaju inicijativu i čekaju na prvi korak.

 

Iako je eksplozivan seks moguć u svim kombinacijama znakova Zodijaka, među onima koji nisu kompatibilni česte su velike razlike. Najbolje se slažu znakovi koji pripadaju istom elementu. Isto tako su dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strijelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija) te vodeni (Rak, Škorpion, Ribe) i zemljani (Bik, Djevica, Jarac).

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI