GODINAMA JE TRPJELA MUŽEVU TORTURU

Borila se za život: Banjalučanka koju je ranio bivši suprug izgubila bitku

Hronika 17.10.17, 12:02h

Borila se za život: Banjalučanka koju je ranio bivši suprug  izgubila bitku
Porodična tragediju se oko 10.45 časova odigrala u stambenoj zgradi u Ulici Relje Krilatice, u banjalučkom naselju Borik, gdje se, po riječima mještana, u stanu na 11. spratu, već godinama odvija tortura u Brankovoj režiji

Bosiljka Stambolić (74) iz Banjaluke, koju je u petak, u stambenoj zgradi u banjalučkom naselju Borik, ranio bivši suprug Branko (79), nakon čega se ubio, izgubila je bitku za život.


Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS, gdje je bila hospitalizovana, za "Nezavisne" su, uz navođenje njenih inicijala, potvrdili da je, uprkos svim uloženim naporima ljekara, usljed teške povrede grudnog koša preminula danas u 9.45 časova.


Komšije su, podsjetimo, ispričale "Nezavisnim" da je Branko Stambolić, u petak, 13. oktobra, brzo, kao u neznanju, ušao u stan čiji je suvlasnik,  a zatim je Bosiljka jaučući istrčala na hodnik i pokušala da bježi kod komšija.


Međutim, Branko je iz pištolja, takozvanog tetejca, zapucao u nju, a zatim se ubio.


Porodična tragediju se oko 10.45 časova odigrala u stambenoj zgradi u Ulici Relje Krilatice, u banjalučkom naselju Borik, gdje se, po riječima mještana, u stanu na 11. spratu, već godinama odvija tortura u Brankovoj režiji.


Branko je, tvrde mještani, živio uglavnom u kući u jednom selu kod Prijedora, ali je često dolazio u stan gdje ima svoju sobu, nakon što se razveo od Bosiljke koja je u tom stanu živjela sa njihovim zajedničkim sinom.


"Branko je Bosiljku često maltretirao. Kobnih momenata, u petak, ona je istrčala iz stana, u pokušaju da pobjegne kod komšinice, inače medicinske sestre, a on je zapucao i pogodio je. Kada je pogođena, jaukala je 'Ubi me, ubi me'. Ubio je zatim sebe", ispričala je ranije mještanka za "Nezavisne".

 

(Nezavisne,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI