NEZABORAVAN VIKEND

Luda noć u Doboju: Pijani muškarac automobilom provalio u klub, drugi udarao sugrađanina pištoljem...

Hronika 16.10.17, 13:20h

Luda noć u Doboju: Pijani muškarac automobilom provalio u klub, drugi udarao sugrađanina pištoljem...
M.M, koji je "golfom" udario u ulazna vrata noćnog kluba i ušao u objekat, uhapšen je juče u 4.28 časova, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,72 promila alkohola u krvi

Muškarac čiji su inicijali M.M. iz Doboja uhapšen je, jer je pijan automobilom provalio u noćni klub "Baron" iz kojeg je prethodno udaljen.


M.M, koji je "golfom" udario u ulazna vrata noćnog kluba i ušao u objekat, uhapšen je juče u 4.28 časova, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,72 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.


Protiv njega će biti dostavljen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj za počinjeno krivično jelo izazivanje opšte opasnosti.


Z.G. iz Doboja udario je više puta pištoljem po glavi muškarca iz ovog grada S.J, koji se sa još 2 osobe nalazio u ugostiteljskom objektu u okviru benzinske pumpe u Kladarima, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.


Iz policije navode da su juče zaprimili prijavu o navednom slučaju, te da je na osnovu prikupljenih saznanja utvrđeno da je Z.G. fizički nasrnuo na S.J, udario ga po glavi pištoljem, pa pobjegao.


O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a u toku je dalji operativni rad na utvrđivanju činjenica.

 

(Srna,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI