foto/ mnoge su ludjele za njim, a i on za njima

Prije sadašnje supruge, Saša Popović je zaprosio ovu pjevačicu, a ona mu prsten bacila u lice i odbila!

Showbizz 14.10.17, 13:25h

Prije sadašnje supruge, Saša Popović je zaprosio ovu pjevačicu, a ona mu prsten bacila u lice i odbila!
Naime, prije braka sa Suzanom, Popović je bio muškarac na glasu- uspješan, duhovit i talentovan pa su mnoge dame ludjele za njim, a i on je očigledno ludio za njima

 

Poznato je da je direktor Grand produkcije Saša Popović sada sretno oženjen čovjek koji je u dugogodišnjem braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović, ali prije toga je prosio još jednu poznatu pjevačicu.


Naime, prije braka sa Suzanom, Popović je bio muškarac na glasu- uspješan, duhovit i talentovan pa su mnoge dame ludjele za njim, a i on je očigledno ludio za njima.


Jedna od pripadnica estradnog miljea, Zlata Petrović priznala je da je davne 1989. Saša nju zaprosio brilijantnim prstenom.

 

zlata-petrovic


 
"Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vreme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dve godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića", ispričala je pjevačica.

 


Njih dvoje su i danas u dobrim odnosima iako svako živi svoj život.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI