NAJVIŠE UDESA ČETVRTKOM

U Bijeljini učestale saobraćajne nesreće: Čak osam nezgoda u 24 sata

Hronika 12.10.17, 12:45h

U Bijeljini učestale saobraćajne nesreće: Čak osam nezgoda u 24 sata
Na području Policijske uprave Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano je ukupno osam saobraćajnih nesreća od čega četiri sa posljedicama po lica, tri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira

U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Lončari-Šamac, u mjestu Donji Žabar, teško je povrijeđena osoba I.S. /77/ iz ovog mjesta koja je vozila bicikl, saopšteno je iz policijske uprave Bijeljina.


U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko 11.40, učestvovao je i automobil "golf" kojim je upravljao muškarac P.J.


Povrijeđeni biciklista je, nakon ukazivanja medicinske pomoći u Brčkom, prevezen u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli na dalje liječenje.


Policija je obavila uviđaj.


U Sremskoj ulici u Bijeljini juče u 16.25 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao automobil "golf" kojim je upravljala osoba Ž.R. i moped "jamaha" kojim je upravljao maloljetnik /16/, koji je lakše povrijeđen.


On je, nakon ukazane medicinske pomoći, pušten kući na liječenje.


Pripadnici Policijske stanice Bijeljina dva prilikom kontrolisanja automobila "opel vektra", kojim je upravljalo lice M.M, utvrdili su da brojevi šasije ne odgovaraju podacima u potvrdi o registraciji.


Vozilo je privremeno oduzeto, a obaviješten je i dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje određenih radnji.


Na području Policijske uprave Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano je ukupno osam saobraćajnih nesreća od čega četiri sa posljedicama po lica, tri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira.

 

(Srna,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI