zvjezdana magija

Najtačniji i najkompletniji ljubavni horoskop: Evo kako da uspješno zavedete znak koji vas zanima!

Zabava 12.10.17, 11:25h

Najtačniji i najkompletniji ljubavni horoskop: Evo kako da uspješno zavedete znak koji vas zanima!
Naša kompatibilnost sa ljudima zavisi od zvijezda pod kojima smo rođeni

 

Tražite onog pravog? Zvijezde vam mogu pomoći u tome. Saznajte kako da zavedete, gdje možete da ga sretnete i sa kojim znakom se najbolje slažete- piše Oslobodjenje.

 

Naša kompatibilnost sa ljudima zavisi od zvijezda pod kojima smo rođeni. Zvijezde i horoskopska kompatibilnost mogu da budu smjernice kako lakše da dođete do harmonične veze. Zato vam donosimo savjete koji mogu da vam pomognu da lakše izaberete ljubav svog života ili da razumijete svog sadašnjeg partnera.

 

Napomena: Vaša kompatibilnost s ostalim znakovima Zodijaka zavisi i od podznaka i rasporeda ostalih planeta u trenutku rođenja.

 

Ovan


Kako da ga zavedete: Ovnovi su dragi, velikodušni i pažljivi i kod njih ćete laskanjem daleko dogurati. Osim toga, oni su saosjećajni i lojalni, saslušaće vaše probleme i pokušaće da vam pomognu da ih riješite, zato morate da pronađete nešto u čemu vam je potrebna njegova pomoć. Ponekad zna da kritikuje, da naprečac zaključi i da radi stvari bez razmišljanja o posljedicama, pa ćete morati da mu pomognete da se izvuče iz nevolje diplomatskim pristupom. On će to znati da cijeni. Pomalo je ljubomoran, pa nemojte da ga izazivate pretjerano se družeći s drugim pripadnicima suprotnog pola. Voli da ima kontrolu, pa mu je prepustite (barem prividno).

 

Šta ne smijete da radite: Nikad nemojte da ga kritikujete pred drugima! Ne solite mu pamet kako nešto treba da se uradi, osim ako ne zatraži vašu pomoć. Ne budite posesivni ili ne kontrolišite ga (jer on mora da ima kontrolu), radije ga pridobijte laskanjem. Takođe, ne igrajte igrice s njim, kod Ovnova to ne prolazi. Budite prirodni. Dopustite mu da misli da on vuče konce u vašoj vezi, a on će zauzvrat da vam ispune sve vaše želje.

 

Slaže se sa: Lavom, Strijelcem, Bikom, Vodolijom

Ne slaže sa: Jarcem, Škorpijom, Rakom

Neutralno: Ovan, Vaga, Djevica, Blizanci, Ribe

 

Bik


Kako da ga zavedete: Bikovi su materijalističke osobe senzualne naravi. Privući ćete njegovu pažnju oblačeći se u modernu, elegantnu odjeću, kao i finim parfemom. Voli da poklanja cvijeće i druge sitnice, zato sa zahvalnošću prihvatite sve njegove poklončiće. Voli ženstvene i otmjene žene, pa zaboravite glasno i svađalačko ponašanje i pretvorite se u damu. On je romantičar i tradicionalista i tako želi da se ponaša i prema vama. Dajte mu razloge za to. Iako voli ženstvenije žene, ne želi da budete bespomoćni cvjetić kome treba konstantna pažnja. Pripazite da mu ne postanete emocionalni “teg”.

 

Šta ne smijete da radite: Iako je velikodušan i pokloniće vam šta god poželite, nemojte da iskorištavate njegovu dobrotu, jer kad vas otkrije vašu pravu narav, raskinuće s vama bez razmišljanja. Isto tako, ne pričajte mu o svojim bivšim vezama i ne pravite ga namjerno ljubomornim. To Bikovi ne podnose. Nemojte ni pokušavati da ga zasjenite u javnosti na druženjima, za vrijeme izlazaka… Kad se odluči za nešto, nema te sile koja će da ga odgovori, pa nemojte ni da pokušavate. Sve što ćete postići je svađa. Zapamtite, voli da se osjeća kao zaštitnik, pa mu to dopustite.

 

Najbolje se slaže sa: Rakom, Lavom, Djevicom, Jarcem

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Vodolijom

Neutralno: Bik, Škorpija, Strelac, Vaga, Ribe

 

Blizanci


Kako da ga zavedete: Ovaj muškarac je mentalno biće i obožava da mnogo priča, zato djelujte zainteresovano. Pokušajte da ne djelujete kao da se dosađujete, naučite da slušate. On voli da razgovara sa ljudima, pa može da se dogodi da vas pomalo zapostavi. Zato morate da naučite kako da se sami zabavite, često među nepoznatim ljudima. Poznat je po ugovaranju vrlo “važnih” sastanaka na koje onda zakasni. Kada ustanovite koliko obično kasni, tada i vi dođite toliko minuta kasnije. Blizanci vole da budu uvijek nečim zaposleni, ovo iskoristite pa mu dajte da obavi ponešto i za vas. S obzirom da stalno smišlja nešto novo, sigurno vam u životu neće biti dosadno. A ako se posvađate, on će već smisliti nešto originalno da vas oraspoloži kako biste mu oprostili.

 

Šta ne smijete da radite: Nemojte ni pokušavati da ga zadržite na jednom mjestu, radeći iste stvari. Za njega je dosada gora od smrti. Nemojte pokušavati ni da ga verbalno nadjačate, to u njegovim očima ne možete. Naviknite se na to da će mišljenje mijenjati iz dana u dan, pa se ne trudite da se raspravljate o tome. Sačekajte dok ne zauzme stav sa kojim se i vi slažete. Ne pokazujte previše emocija u javnosti, to kod njega izaziva neprijatan osjećaj. Pričekajte dok ne budete sami.

 

Najbolje se slaže sa: Vagom, Vodolijom, Blizancima, Lavom

Ne slaže se sa: Rakom, Ribama, Škorpijom, Bikom

Neutralno: Jarac, Strijelac, Djevica, Ovan

 

Rak


Kako da ga zavedete: Voli osobe na svom mentalnom nivou sa kojima može da vodi duge razgovore. Često mijenja raspoloženja, pa ga oraspoložite kad je loše volje ili uživajte s njim kad je dobro raspoložen. Veoma je intuitivan i može da prepozna vaše raspoloženje, zato ne glumite pred njim. Empatičan je do te mjere da preuzima vaše raspoloženje i osjeća se isto u roku od nekoliko minuta. Ako ste sretni i on će da bude sretan. Isto je i sa tugom. Voli druženja, ali konsultujte se s njim prije nego što dogovorite bilo šta.

 

Šta ne smijete da radite: Nemojte da se zapustite jer on cijeni ljepotu. Postoje određene stvari i vjerovanja do kojih mnogo drži, pa pripazite da ih ne vrijeđate. Ne svaljujte na njega tuđi emocionalni prtljag jer će u trenutku da se rastuži. Ne pokušavajte da dominirate, upotrijebite diplomatski pristup.

 

Najbolje se slaže sa: Škorpijom, Ribama, Bikom, Djevicom

Ne slaže se sa: Ovnom, Lavom, Strijelcem, Blizancima, Vagom

Neutralno: Rak, Jarac, Vodolija

 

Lav


Kako da ga zavedete: Voli da bude u centru pažnje i okružen s mnogo prijatelja i obožavalaca. Naučite da ga obožavate, ali ne slijepo. On osjeća da može da osvoji bilo koga i bilo šta, vi se ne dajte i ostavite neko pitanje neodgovoreno. Vaša tajanstvenost će da ga izludi, na pozitivan način. Naviknite se na to da će oko njega uvijek da se vrte žene. Lavovi su po pravilu otvorene i iskrene osobe, pa biste lako mogli da pročitate njegove namjere. Voli dobru zabavu više od ikog, pa budite spremni na žurke svake nedjelje. Tretirajte ga kao kralja, a on će vas za uzvrat da postavi na mjesto njegove kraljice.

 

Šta ne smijete da radite: Otvoreno će da se hvališe i da pretjeruje u tome, ali nemojte ni slučajno da ga ismijete zbog toga. On je kralj i kao takvog morate da ga tretirate. Ne pokazujte ljubomoru. Otvoreno će da vam kaže koje vaše navike mu smetaju, ne raspravljajte s njim o tome, već ih promijenite. Ne iskušavajte njegovu dominantnost ili snagu, Lavovi s tim ne znaju da se dobro nose.

 

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Strijelcem, Lavom, Vagom

Ne slaže se sa: Blizancima, Rakom, Ribama, Škorpijom

Neutralno: Bik, Djevica, Jarac, Vodolija

 

Djevica


Kako da ga zavedete: Pedantna Djevica voli da rješava probleme i da sređuje stvari nakon što o tome dobro razmisli. Dajte mu sve podatke i vremena da o tome razmisli i riješiće sve vaše probleme. Možda će ponekad da se čini distanciranim, hladnim i imunim na vaše emocije ili suze, ali u stvari će da bude istinski zabrinut i pokušaće da smisli način kako da vam pomogne. Njemu je stalo, ali to pokazuje na drugačiji način od većine ljudi. Možda će da postavi standarde kako bi trebalo da se ponašate, a vi to učinite. Često će da testira vaše emocije, pa mu ih pokazujte otvoreno. Voli kad zna da računate na njega i kada vam je potreban da vam pomogne u rješavanju problema.

 

Šta ne smijete da radite: Nemojte da ga ljutite, jer će da se naduri i da vas ignoriše sve dok se ne smiri. Ne forsirajte diskusiju kad vidite da je zaokupljen svojim mislima. Dajte mu vremena i prostora za razmišljanje.

 

Najbolje se slaže sa: Bikom, Rakom, Jarcem, Djevicom

Ne slaže se sa: Blizancima, Strijelcem, Vodolijom, Vagom

Neutralno: Ovan, Lav, Škorpija, Ribe

 

Vaga


Kako da ga zavedete: Ne voli da povrijedi tuđa osjećanja, pa ostaje u vezi i kad je nesretan. Naučite da čitate između redova. Voli fizičku ljepotu i tako procjenjuje ljude, zato se ulickajte, sredite kosu, nokte, našminkajte se. Voli da daje savjete i da pomaže drugima da dođu do rješenja svojih problema. Pitajte ga za savjet, to će da godi njegovoj taštini. On je više zaljubljen u samu riječ ljubav, nego li u osjećanje ljubavi i to cjelokupno iskustvo. Održavajte plamen romantike malenim sentimentalnim sitnicama i dokazima ljubavi. Mrzi konfuziju i nered, pa održavajte mir i red, to se naročito odnosi na uredan dom. Za njega ćete uvijek da budete na prvom mjestu i moraćete svojski da se trudite kako biste zadržali taj status.

 

Šta ne smijete da radite: Vage znaju da budu hirovite, što je rezultat njihove sklonosti konstantnog analiziranja svega oko sebe. Ne računajte da će njegova odluka da bude konačna, jer lako može da se promijeni. Kao što smo već rekli, on voli da sve analizira, pa ne dopustite da vas to uzrujava, to čak može da postane korisno ponekad.

 

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Lavom, Vodolijom, Jarcem

Ne slaže se sa: Rakom, Djevicom, Vagom, Škorpijom

Neutralno: Ovan, Bik, Strijelac, Ribe

 

Škorpija


Kako da ga zavedete: On skriva svoje misli, znanje i osjećanja duboko u sebi. Ispitivanjem nećete da saznate ništa, već ćete morati da se pomirite s time da ćete o njemu saznati samo ono što sam želi da otkrije. Ima posebnu sposobnost čitanja misli, pa se naviknite na to. Škorpije su strastveni u svemu što rade i u šta vjeruju, uključujući i seks. Ako ste hladni i nezainteresovani, nećete dugo zadržati njegovu pažnju. Kada krene s držanjem pridika (to posebno voli), nemojte da mu protivuriječite već pokušajte da elegantno promijenite temu. Ima hipnotičku ličnost i žene se lijepe za njega, a vi pokušajte da ne pokazujete ljubomoru. On je dominantan muškarac i uvijek otvoreno pokazuje šta želi. Udovoljavajte svim njegovim manje bitnim prohtijevima, ali zadržite svoj stav oko važnijih pitanja. Saosjećajan je i pažljiv prema onima do kojih mu je stalo, pa mu pokažite da cijenite njegovu pažnju.

 

Šta ne smijete da radite: Ne lažite i ne prikrivajte stvari od njega, jer mu neće trebati mnogo vremena da pronikne o čemu se tačno radi. Izbjegavajte lažne izgovore kada želi pažnju od vas, jer će da je potraži negdje drugdje. Nemojte ga verbalno (niti ikako drugačije) provocirati bez razloga, jer može da vas bezobzirno sreže riječima kao niko drugi.

 

Najbolje se slaže sa: Rakom, Ribama, Djevicom, Škorpijom

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Vodolijom, Strijelcem, Vagom

Neutralno: Lav, Bik, Jarac

 

Strijelac


Kako da ga zavedete: On je zabavan i društven, a vi morate da budete lijepa i pametna i da se dobro snalazite među njegovim brojnim prijateljima. Njegov entuzijazam i potreba za izazovom ga tjera da uskače u nedovoljno dobro promišljene planove. Vi umjesto njega saznajte nešto više o tome. On je romantičan, ali samo površno, pa ćete morati da ga naučite šta to zapravo znači. On je i ekstravagantan u svemu što radi, zato ćete morati da mu pomognete da obuzda trošenje. Zbog svoje iskrene i naivne naravi ponekad je bez takta kad treba reći pravu stvar, ali znaće da se kasnije ispravi i da kaže ono što je trebalo onako kako to vi očekujete. Voli sport i prirodu i od vas očekuje da ga pratite u njegovim avanturama, koje su s njim zagarantovane.

 

Šta ne smijete da radite: Nemojte nikad da stavljate u pitanje njegovu iskrenost i poštenje jer se njima jako ponosi. Ne ismijavajte njegove neostvarive ideje i planove. Ono što sigurno neće da radi je da sjedi ispred televizora na kauču. Nije taj tip i nemojte da ga na to prisiljavate.

 

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vodolijom

Ne slaže se sa: Rakom, Škorpijom, Jarcem, Ribama

Neutralno: Bik, Vaga, Djevica, Strijelac

 

Jarac


Kako da ga zavedete: On je metodičan i organizovan, pokažite mu da ste sposobni da organizujete svoj život po strogom rasporedu. Konvencionalan je, praktičan i djelotvoran. Pokažite da znate da dobro baratate svojim finansijskim sredstvima. Važna mu je porodica, pa ga predstavite svojim ukućanima, pričajte mu o vašoj historiji i cijelom porodičnom stablu. Jarac se vodi onom “djelo je važnije od riječi” što se ljubavi tiče, tako da ćete rijetko moći da čujete ljubavna šaputanja iz njegovih usta. Voli da ga uvjeravate, pa ne odustajte kada želite nešto. Mogu da pate od manjka samopouzdanja i treba mu neko ko će da mu stalno diže samopouzdanje.

 

Šta ne smijete da radite: Komplimentima kod njega nećete daleko dogurati. Ne očekujte brak na brzaka jer on voli sređenu situaciju na području karijere prije nego što vam pokloni prsten. Ne prisiljavajte ga na to. Ne voli spontane i nepredvidive osobe. Zadržite samokontrolu i rezervisanost. Ne očekujte da ćete kod njega moći da uvedete novi i radikalan životni stil, on je preveliki tradicionalista.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Djevicom, Škorpijom, Jarcem

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Strijelcem, Vodolijom

Neutralno: Rak, Lav, Vaga, Ribe

 

Vodolija


Kako da ga zavedete: Kada vidite da gleda u prazno, misli su mu vjerovatno odlutale 50 godina unaprijed u budućnost. Tada ga nježno podsjetite da se spusti na zemlju. Nema jednog najboljeg prijatelja jer sve ljude smatra prijateljima, iz kojeg god sloja društva bili. Budite otvoreni za mnogo novih poznanstava. On je veoma mistična i duhovna osoba kojoj treba sloboda za promišljanje svijeta oko sebe. Naslušaćete se raznih teorija i ideja koje su radikalne i u većini slučajeva nemoguće, a vi se na njih samo smiješite i budite mu oslonac. I da, smijete da postavljate pitanja. Njegove privatne misli i osjećanja su skriveni, čak i kad vas voli, neće vam to pokazati. Prilagodite mu se, pa i vi ne pokazujte otvoreno emocije, prije se ponašajte kao prijateljica ili djevojka s kojom je u otvorenoj vezi. Kad osjeti da ta veza funkcioniše bez ikakvih osjećanja posesivnosti ili ljubomore s vaše strane, opustiće se i predati samo vama. Kada se osjeća sigurnim da može da živi pored vas bez da rizikuje svoju slobodu, postaće vam vjeran pratilac. Veliki je optimista i ako se loše osjećate, neće stati dok vas ne oraspoloži. On sve analizira, pa kako bi mu bilo zanimljivo budite pomalo tajnoviti. Pustite da vas upoznaje, malo po malo.

 

Šta ne smijete da radite: Ne budite posesivni, previše emotivni i zavisni od njega. On želi partnerku koja može da se brine sama o sebi. Ne voli kad mu neko zadire u privatne misli, sam će da ih podijeli sa vama kada to poželi. Veliku pažnju pridaje povjerenju što znači slobodu za oboje, nemojte da izigrate dato povjerenje jer nećete moći da ga povratite. Ne ismijavajte njegove futurističke ideje jer ćete time da mu pokažete da niste na istoj „talasnoj dužini“.

 

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Vagom, Strijelcem, Vodolijom

Ne slaže se sa: Bikom, Rakom, Djevicom, Škorpijom, Jarcem

Neutralno: Ovan, Ribe, Lav

 

Ribe


Kako da ga zavedete: On je osjećajan i intuitivan, zanimaju ga duhovne stvari, okultno, astrologija i sve u vezi sa tim. Spomenite neku od ovih tema i moći ćete da razgovarate satima. Saosjećajan je i svako može da se osloni na njega i da računa na emocionalni oslonac. Veliki je sanjar, ali rijetko kada zaista nešto i preduzima. Tu će biti potrebno dosta motivisanja s vaše strane kako biste ga pokrenuli. On je pravi romantičar i cijeni večeru uz svijeće ili maženje ispred kamina i ako to volite, savršen je za vas. Divi se ljepoti, ljepoti svega – od cvijeta, preko prekrasnog krajolika do antikviteta. Oblačite se lijepo i okružite se lijepim stvarima kojima on može da se divi.

 

Šta ne smijete da radite: Ne preopterećujte ga tuđim problemima, njemu treba distanca od toga. Ne uskraćujte mu trenutke preko potrebne samoće, jer on tako puni svoje baterije. Odličan je slušalac, ali ne držite monologe, ima i on mnogo toga zanimljivog da kaže. Otvorenog je uma, bez predrasuda, pa ne očekujte od njega trač partije i osuđivanja drugih ljudi.

 

Najbolje se slaže sa: Rakom, Škorpijom, Jarcem, Bikom

Ne slaže se sa: Blizancima, Lavom, Ribama, Strijelcem

Neutralno: Ovan, Vaga, Vodolija, Djevica

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI