promovirat će svoj novi album

U decembru samostalni koncert Dubioze kolektiv u Sarajevu

Zabava 10.10.17, 11:47h

U decembru samostalni koncert Dubioze kolektiv u Sarajevu
Na ovom koncertu Dubioza kolektiv promovirat će svoj novi album čiji izlazak je planiran za početak novembra, pod nazivom "Pjesmice za djecu i odrasle"

 

Dubioza kolektiv prigodnom pjesmom u novom web videu najavljuje svoj veliki samostalni koncert u dvorani "Mirza Delibašić" koji će biti održan u petak, 1. decembra, a kojim se nakon četiri godine bend vraća u Sarajevo.

 

Na ovom koncertu Dubioza kolektiv promovirat će svoj novi album čiji izlazak je planiran za početak novembra, pod nazivom "Pjesmice za djecu i odrasle".

 

Video spotovi za prva dva singla sa albuma "Himna generacije" i "Treba mi zraka" već su objavljeni, a pjesma "Pionirska", koju je Dubioza premijerno odsvirala u akustičnoj verziji u radijskoj emisiji, naišla je na veliki interes publike na socijalnim mrežama pa je ovaj video već pogledan 700.000 puta. 

 

U studijskoj verziji pjesme "Pionirska", koja će se naći na novom albumu, ugostili su sarajevski hip-hop duo Helem Nejse, koji će biti i gosti na koncertu u Skenderiji.

 

Karte za koncert mogu se kupiti u sistemu www.kupikartu.ba, na blagajni Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu te na platou Skenderija, saopćili su organizatori.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI