video/ ni pomakla se nije iz poze grčke božice

Mariah Carey izvaljena na kauču komentirala masakr u Vegasu, voditelj naprasno prekinuo intervju

Showbizz 02.10.17, 15:41h

Mariah Carey izvaljena na kauču komentirala masakr u Vegasu, voditelj naprasno prekinuo intervju
Ne bi to bilo ništa neobično da neposredno prije toga svi mediji nisu prenijeli vijest o pucnjavi u Las Vegasu gdje je ubijeno nekoliko desetaka ljudi, no Carey baš nije imala primjerenu reakciju

 

Gledatelji popularne emisije Good Morning Britain ostali su prilično zbunjeni kad se u unaprijed dogovoreni intervju uključila Mariah Carey, iz udobnosti svog doma na Beverly Hillsu.

 

Ne bi to bilo ništa neobično da neposredno prije toga svi mediji nisu prenijeli vijest o pucnjavi u Las Vegasu gdje je ubijeno nekoliko desetaka ljudi, no Carey baš nije imala primjerenu reakciju.

 


47-godišnja pjevačica pripremila se na razgovor o nadolazećim božićnim koncertima u Londonu i Parizu s voditeljima emisije Piersom Morganom i Susannom Reid. Zato je vjerojatno kulisu svog doma uredila u božićnom stilu, no neposredno prije njenog uključenja objavljena je vijest o pucnjavi u Las Vegasu, na glazbenom festivalu, u kojoj je poginulo najmanje 50 ljudi.

 

U javljanju uživo iz svog doma Mariah se opustila na svom kauču, zauzela grčko-rimsku pozu u crvenoj haljini i ležerno naslonjena na lijevu ruku započela razgovor s voditeljima. Naravno, oni su je odmah pitali je li čula za napad, no čini se da Grammyjem nagrađena pjevačica nije bila informirana, piše Daily Mail., a prenosi Jutarnji.hr.

 

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI