Neobjašnjivo završio u Las Vegasu

Divlji život 'Kralja Instagrama': Nakon četiri dana orgijanja doživio dva srčana udara

Zabava 02.10.17, 10:23h

Divlji život 'Kralja Instagrama': Nakon četiri dana orgijanja doživio dva srčana udara
U to vrijeme imao je 25 godina, a njegov odlazak na skijanje neobjašnjivo se završio u Las Vegasu. Za četiri dana uzeo je šest puta više od preporučene doze vijagre, unio u organizam veliku količinu kokaina, i sve to zalio alkoholom

 

Dan Bilzerian živi životom na kojem mu zavide brojni njegovi pratioci na Instagramu. Ipak, u nedavnom intervjuu ovaj muškarac je priznao da takav način života dolazi sa visokom cijenom.

 

Dan je potvrdio da cjelodnevno konzumiranje ogromnih količina droge i alkohola nikako nisu dobri za zdravlje, priznavši da je već dvaput skoro umro.

 

U emisiji Graham Bensingera, Dan je otkrio da je jednom prilikom, nakon četiri dana orgijanja, konzumiranja alkohola i drogiranja, odvezen u bolnicu u kritičnom stanju.

 

U to vrijeme imao je 25 godina, a njegov odlazak na skijanje neobjašnjivo se završio u Las Vegasu. Za četiri dana uzeo je šest puta više od preporučene doze vijagre, unio u organizam veliku količinu kokaina, i sve to zalio alkoholom.

 

Prvo što je osjetio bili su bolovi u ramenu, koje je odlučio da otkloni sklekovima. Međutim, bol ne samo da nije oslabio, već je postajao sve jači, a Dan je sve teže disao, pa je shvatio  da je možda vrijeme da se odveze u bolnicu.

 

U bolnici mu je ljekar dijagnisticirao srčani udar i spasio mu život, a već slijedećeg dana Dan je doživio novi srčani udar, koji je također preživio.

 

Opširnije u videu:

 

 

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN, aš)

BLIN
KOMENTARI