razmislite malo

Niste ni svjesni koliko omiljena poza govori o vama

DEPO PLUS 30.09.17, 09:52h

Niste ni svjesni koliko omiljena poza govori o vama
Na sve strane - pokušava li se hrvati s vama ili voditi ljubav? S ovim muškarcem niste nikad sigurni

 

Odostraga (doggy) - u krevetu mu je omiljeni pogled na vas odostraga. Drugim riječima, ovaj muškarac je više pastuh, nego metroseksualac. Voli svoje dlakavo poprsje, ponekad se seksa u čarapama i ponekad zna temperamentno reagirati. Spreman je na sve, bez obzira radi li se o kampiranju u divljini ili raftingu na divljoj rijeci, prenosi Metro portal.

 

Misionarski položaj - radi u gradskoj ili državnoj upravi, možda i za vladu. Tokom dana nosi odijelo i kravatu, dok vikendima igra golf. Jednom je dobio kaznu za prebrzu vožnju, i to je prvi i posljednji put da je prekršio zakon. Nije izgubio nevinost do 20 i neke i to je samo zato što su njegovi cimeri unajmili striptizetu. On voli igrati po pravilima. Voli vas gledati u oči i seksati se uvijek u isto vrijeme.

 

Na sve strane - pokušava li se hrvati s vama ili voditi ljubav? S ovim muškarcem niste nikad sigurni. Fizički i mentalno bliži je nekom hrvaču, opsjednut je svojim tijelom ali nesiguran u intelekt. Stoga će vam pokazivati svaku moguću pozu s ove planete kako bi vas impresionirao. Pozitivno je što će te s njim probati neke stvari koje niste prije, no pazite da se ne povrijedite.

 

Stručnjak za tantrički seks - upoznali ste ga na tečaju joge. Dezodorans nije stavio na sebe od 1993. Nosi konjski rep. Nije zainteresiran za divlji seks, već želi da poveže svoju psihičku i seksualnu energiju s vašom aurom, a jedini način na koji to može učiniti jest da stavi svoj lingam u vaš yoni. Odličan je u krevetu, no loše je to što kasnije nećete moći ništa pojesti, osim pšenićnih klica i tofua. S njim se nikad ne radi samo o seksu, već o svetom spiritualnom braku, što nekim ženama može biti naporno.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI