ZALJUBLJENI I SRETNI, A ŠUŠKA SE...

Je li na pomolu brak Dejane i Damira: Zanosna manekenka otkriva da li se vjerila sa bh. teniserom?

Showbizz 29.09.17, 17:20h

Je li na pomolu brak Dejane i Damira: Zanosna manekenka otkriva da li se vjerila sa bh. teniserom?
Očigledno je da Dejanu naš najbolji teniser neizmjerno voli, ali i da ona uzvraća ljubav

 


Manekenka Dejana Živković jedna je od rijetkih mladih djevojaka s uspješnom karijerom koja je odlučila da posao svog dečka tenisera Damira Džumhura stavi na prvo mjesto, barem dok traje njena ljetna profesionalna pauza.

 
Naime, ona se potrudila da u potpunosti isprati sve njegove teniske mečeve te mu se u proteklom periodu na turenjama po Evopi i Americi našla kao podrška. Nedavno su se tim istim povodom zaputili u Meksiko, gdje su nakon nekoliko dana treninga i isto toliko mečeva odlučili da ga i turistički obiđu.

 
- Ima dosta brige i nerviranja dok traju Damirovi mečevi, ali uspjevamo kao tim to da prebrodimo. Zajedno prolazimo kroz dobro i loše, a uvijek ponavljam da su njegove pobjede i porazi jednako moji kao i njegovi - ističe ona i dodaje da će upravo zbog toga pamtiti upravo jedan događaj:


- Na jednom turniru u Francuskoj, nakon što ga je osvojio, Damir je održao pobjednički govor i zahvalio meni, svojoj devojci, bez koje ne bi uspio - kaže Dejana.


Očigledno je da Dejanu naš najbolji teniser neizmjerno voli, ali i da ona uzvraća ljubav.


- Damir je prije svega šarmantan, kulturan i fin momak koji se od ranog jutra trudi da me nasmije ili oraspoloži kada sam tužna, što je najbitnije, voljena sam i pažena - govori manekenka i ovom prilikom demantuje špekulacije da se vjerila s Damirom.

 

damir-dzumhur-dejana-zivkovic


- Cijela ta priča veoma je šarmantna i grohotom smo joj se smijali. Imam tek dvadeset i četiri godine i tek smo na početku veze. Brak je vrlo ozbiljna tema i kada se odlučim za taj korak, želim da budem 100 posto sigurna da u njega ulazim s pravom osobom. Neću da žurim jer nikad nije kasno ni za vjeridbu ni brak, najbitnije je da se dvoje ljudi vole i uživaju jedno u drugom - priča Dejana i dodaje da će u nekom budućem periodu svakako stremiti ka tome sa Damirom.


- Svrha života jeste u tome da čovjek pronađe idealnog partnera s kojim želi da zasnuje zdravu porodicu. Spremna sam da dam svoj maksimum u korist obostrane sreće, ali to isto zahtijevam zauzvrat. Ukoliko je tako, za nas nema granica -  ističe atraktivna brineta i priznaje da joj se kod Damira najviše dopada njegov odlučan stav i zdravi parametri kada je reč o muško-ženskim odnosima, te konstantno, kako ona kaže, pokušava da joj uljepša vrijeme koje provedu zajedno.


Razumije kakav je moj posao


 - Damir shvata šta moja profesija sobom nosi i veoma je ponosan na mene, a od jeseni trebalo bi da se posvetim i privatnom biznisu koji imam u planu - otkriva Živković.

 

(Expressmag/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI