EKSKLUZIVNI SNIMAK DOSAD NEOBJAVLJENOG INTERVJUA

Poslušajte šta su Marjanovići pričali dok je policija tragala za Jelenom: Evo zašto nisu odmah prijavili nestanak

Hronika 29.09.17, 15:09h

Poslušajte šta su Marjanovići pričali dok je policija tragala za Jelenom: Evo zašto nisu odmah prijavili nestanak
Ono što posebno skreće pažnju je da je, kada je Zoran Marjanović uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u zločinu, njegov otac Vladimir potpuno promijenio priču...

 

Novinarka Kurira posetila je kuću Marjanovića u subotu u trenutku dok još policija nije pronašla tijelo i dok se Jelena i dalje vodila kao nestala.

 

Zoran je tada bio na saslušanju, zajedno sa svekrvom Zoricom, a za to vrijeme Jelenin svekar je za Kurir ispričao da su oni prvo pomislili da joj je, dok je trčala, pozlilo.


"Prvo što pomisliš, pošto je na dijeti, je da je pala u nesvijest, ali ne može onda Zoran da kaže: "E, ajde idemo u 29. novembar. Prvo smo pretražili kuće dole oko Dunava. Oni kažu da su sve kuće dole pregledane", osvrnuo se Vladimir na policijsku potragu koja je u tom trenutku trajala, uz isticanje da se na tom dijelu nasipa skupljaju agresivni narkomani koji su mogli da povrijede Jelenu.
 

U nastavku razgovora imao je samo riječi hvale za svoju snaju.
 
"Jeca je jedno tako divno stvorenje, ko je poznaje... Jedna duša. Komšinica što je viđa preko ograde, ubi se plačući. Njen osmijeh... Ona je vesela jako. Divna duša. I zato mene nervira jako, znaš kad je povezuju, kao pjevačica... Pa ona je privržena, ona bi prije umrla nego da ostavi Janu i Zorana. Ona je tako vaspitana, takva je. Ne možeš da je vaspitaš, ona je takva. Odana je, voli svoje, saosjećajna je. Ona sve voli, svakoga, duša jedna velika. Gde nju da povrijede", u nevjerici je ponavljao Vladimir Marjanović.

 

Ono što posebno skreće pažnju je da je, kada je Zoran Marjanović uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u zločinu, njegov otac Vladimir potpuno promijenio priču, rekavši da je hapšenje njegovog sina namješteno i iznijevši potom do tada potpuno nepoznate detalje.
 

"Ovo je klasična namještaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog biznismena da se razvede, a on nije htio i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio, plašim se i za Janu", izjavio je nedavno Vladimir.

 

Poslušajte snimak na Kurir.rs

 

(BLIN MAGAZIN/ljk)

 

 

BLIN
KOMENTARI