Prava istina o životu u Playboy palati

Brutalne ispovijesti zečica: Evo šta su sve morale da trpe u vili sa Hughom Hefnerom

Nedjeljni magazin 28.09.17, 12:21h

Brutalne ispovijesti zečica:  Evo šta su sve morale da trpe u vili sa Hughom Hefnerom
Ako nesto pogriješite, odmah ćete dobiti email. Postoje striktna pravila koja moraju da se poštuju, čak i za Instagram i Twitter jer ukoliko objavite nešto nepristojno, bićete u nevolji

 

Plejboj zečice opisale su život sa Hughom Hefnerom u njegovoj Pleyboy palati i otkrile istinu o glamuroznom životu sa njim.

 

Mjesto je toliko poznato i samo njegovo ime je dovoljno da probudi želju za životom tamo svakoj mladoj pin-up devojci. Više od četrdeset godina, Pleyboy palata je bila sinonim bezobraznog glamura i lakih žena, spomenik snova svih muškaraca širom svijeta, mjesto fantazija poznato po listi VIP gostiju, žurkama i divljim djevojkama.

 

Danas je posjed Hugh Hefnera nešto drugačiji i daleko od hedonističkog raja. Bliznakinje Carla i Melisa Hov (24) su otkrile da su njegove godine i treći brak uticale da se imanje promijeni i postane više urbana legenda nego swing mjesto. Posljednjih dana, zečice su više dobijale pozive da igraju lagane partije tenisa sa Hefnerom prije nego da se druže u toplom džakuziju. Zapravo, obezbjeđenje u palati sa 22 spavaće sobe je toliko striktno da ona više liči na zatvor nego na palatu.

 

-Kada živite tamo morate da budete u kući do 21 sat. Ne smiijete da zovete prijatelje, a čak je i njegova žena Kristal sa nastupa jednog DJ-a morala da dođe na vrijeme, rekla je Karla koja se zabavljala sa Mariom Ballotelijem.

 

Zarada zečica od 630 funti je smanjena i sve se svodilo na besplatnoj sobi i boravku u palati.

 

-Cimerka godine je obično dobijala Porshe, a sada Mini Cooper koji bi morala da vrati na kraju godine, dodala je.

 

Ranije su palatom šetali samo VIP gosti poput Luisa Hamiltona i Snoop Dogga, a sada se ona može iznajmiti za privatne žurke. Ali, da li Hefner skakuće sa jedne zečice na drugu u toj palati? Kendra Vilkinson istakla je kako je prije deset godina morala dobro da se napije i “naduva” ne bi izdržala seks sa osamdesetogodišnjim tajkunom. Prema riječima bliznakinja, godine, bolesti i dvogodišnji brak sa Crystal Harris (28) konačno je od njega napravilo vjernog supruga. Pričalo se da je u pećini znao da ode sa 16 djevojaka u isto vreme, a kada bi završio sa njima one bi bile prepuštene drugom muškarcu.

 

“Sada nije tako. Iskreno, toliko je star da ne može da se kreće. On mora da hoda okolo sa ljudima jer je mnogo slab. To vam je kao da ste sa dekom. Nedavno se medicinska sestra uselila jer se on sapleo i pao u pećini. Jedina žena koja sada spava sa njim je Crystal, rekla je.

 

Melisa, koja se zabavljala sa Ashley Cole, rekla je da njegovi prijatelji flertuju i da nije voljela žurke u kući sa kojih su djevojke uvijek htjele da pobjegnu. Iako je njegovo interesovanje za seks bilo manje, njegova oštrina za posao ostala je nepromijenjena, piše Mirror. Vodio je računa o palati i čitao sve u vezi nje. Svakog dana mu je stizao portfolio zajedno sa njegovom omiljenim krofnama.

 

-Ako nesto pogriješite, odmah ćete dobiti email. Postoje striktna pravila koja moraju da se poštuju, čak i za Instagram i Twitter jer ukoliko objavite nešto nepristojno, bićete u nevolji. U palati su postojala tri stola za objedovanje: jedan poseban Hefnerov sto za kojim su svi htjeli da sjede, onda jedan porodični i jedan za goste koji su ga smarali ili i zečice koje su bile nevaljale. Svakog dana je pravio raspored sjedenja i niko nije htio da se nađe za trećim stolom, rekla je Karla.

 

Postoji zoološki vrt u bašti i soba za igru sa Pakmen mašinama, ali glavna zabava su bile obavezne filmske noći za koje su bili rezervisani petak, subota i nedjelja. Sve su morale da budu spremne za objedovanje, a onda bi Hefner pozvao nekoliko devojaka da sa njim gledaju film. Nedjeljom su prikazivani filmovi koji do sada nisu gledani u njegovom bioskopu, a petkom su prikazivani filmovi iz 50-ih godina koji su zečicama bili dosadni.

 

Stalan gost bio je Hefnerov sin Cooper (23) koji nije bio ni nalik ocu, uprkos glasinama da ga je pripremao za nasljednika.

 

“On ima devojku i prilično je stidljiv”, rekla je Karla.

 

Bliznakinje su malo razočarane životom u palati koji je postao monoton u posljednje vrijeme kako je Hefner zašao u devedesete.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN, aš)

BLIN
KOMENTARI