NAKON PROZIVKI PRATILACA

Naomi Kembel: "Naravno da sam čula za Srbiju, imam i prijatelje u Beogradu"

Showbizz 27.09.17, 14:59h

Naomi Kembel:
"Naravno da sam čula za Srbiju, i više puta sam dolazila u Beograd, ali ovo je bio prvi 'zvanični' dolazak", rekla je Naomi.

Naomi Kembel, svjetski poznata manekenka, bila je gost Beograda na proslavi jednog brenda proteklog vikenda.


Mnogi su prozivali Naomi, jer je na Instagramu napisala "Idem negde i brzo se vraćam", što su pojedini pratioci protumačili kao da ne zna ni gde ide. Manekenka je u intervjuu za "Story", naravno, demantovala takve tvrdnje.


"Naravno da sam čula za Srbiju, i više puta sam dolazila u Beograd, ali ovo je bio prvi 'zvanični' dolazak. Imam nekoliko prijatelja u Beogradu i smatram da ste veseo, energičan narod. Veoma mi se sviđa atmosfera u Srbiji," rekla je ona za "Story".


Domaća pjevačica Jelena Karleuša nedavno se pohvalila komplimentom koji je dobila od Naomi, a manekenka je ponovila da prati rad JK i da joj se ono što vidi dopada.


"Videla sam Jelenu na Instagramu i mnogo mi se dopada, mislim da je prelepa. Posebno mi se dopada njen stil, ali do sada nisam bila u prilici da je upoznam."


Naomi poslije posjete Beogradu očekuje "gust" raspored.


"Moje vrijeme unaprijed je isplanirano, i imam mnogo posla. Po cijeli dan snimam seriju, a bavim se još uvek i modelingom. Sljedeće nedjelje kreće nastavak mog šou programa, što znači da mi je poslednjih dana baš gust raspored i zato nemam vremena za opuštanje," rekla je ona.

 

(Mondo,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI