BRAČNI BRODOLOM

Mirza Šoljanin se razvodi i od Hane Terović: Izbrisali zajedničke slike, a zatim promijenili status veze

Showbizz 27.09.17, 14:38h

Mirza Šoljanin se razvodi i od Hane Terović: Izbrisali zajedničke slike, a zatim promijenili status veze
Također, Hana Terović na Facebooku je promijenila status, tako da joj stoji da je slobodna i da nije u vezi. Mirza Šoljanin je promjenio i broj mobitela, koji je koristio posljednjih 5-6 godina.

 

Mirza Šoljanin više ne živi u bračnoj zajednici sa Hanom Terović sa kojom ima sina Isaka.


Ovu informaciju potvrdili su prijatelji pjevača, koji se nedavno vratio na estradu sa kompozicijom “Oprosti” koju je prošle sedmice promovirao i u Sarajevu, ali i njegove izabranice koja je ostala da živi i radi u Malmeu.


Podsjetimo, Mirza i Hana su se vjenčali prošle godine a Hana je bila glumica u Mirzinom spotu za pjesmu “Odlazim”.


Novinarima u Sarajevu je bilo čudno što se na promociji nije pojavila njegova ljepša polovina, koja mu je ranije bila najveća podrša u karijeri. Informacije o razlazu sa Hanom potvrđuju činjenice da su oni izbrisali zajedničke fotografije na profilima na društvenim mrežama.


Također, Hana Terović na Facebooku je promijenila status, tako da joj stoji da je slobodna i da nije u vezi. Mirza Šoljanin je promienio i broj mobitela, koji je koristio posljednjih 5-6 godina.

 

Ipak, preko njegovog prijatelja dobili smo novi broj, a iznenađeni Mirza Šoljanin koji se trenutno nalazi u Beogradu nije htio ni potvrditi, ali ni demantirati ovu informaciju.


– Nemam nikakav komentar. Ne želim govoriti o svom privatnom životu. Pišite o mojoj novoj pjesmi “Oprosti” – kazao je Mirza Šoljanin.


Podsjetimo, Mirza je prije Hane Terović bio nekoliko godina u braku sa Merimom Džekom, sestrom naše nogometne zvijezde Edina Džeke.

 

(NewsBlic,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI