27. septembra od 10 sati

'Fitness day' u SKPC 'Mejdan' u Tuzli: Dođite i provjerite svoju fizičku kondiciju!

Sport 25.09.17, 17:38h

'Fitness day' u SKPC 'Mejdan' u Tuzli: Dođite i provjerite svoju fizičku kondiciju!
Radničko sportsko društvo „Sloboda“ Tuzla u saradnji sa Ministarstvom obrazovanja nauke kulture i sporta Tuzlanskog Kantona, Gradom Tuzla i kompanijom Bingo doo Tuzla organizuje sportsko rekreativnu manifestaciju „Pokret za radost - fitnes dan“, a koji je planiran da se održi (srijeda) 27. septembra 2017. godine u maloj dvorani SKPC „Mejdan“ Tuzla


 
Tokom Fitnes manifestacije, svi zainteresirani učesnici biće u mogućnosti da izmjere svoju fizičku kondiciju, da se uključe u raznovrsne sportske aktivnosti koje će im omogućiti da uz pomoć stručnih osoba odaberu one aktivnosti koje im najbolje odgovaraju kako bi popravili svoju fizičku kondiciju.


- Cilj nam je da inspirišemo što veći broj građana da žive aktivno i da im omogućimo da se uključe u aktivnosti koje organizujemo. Osoblje RSD „Sloboda“ Tuzla će, kroz radionice, predstaviti svoje klubove i predložiti smjernice za bavljenje sportom. Ovim projektom podsjećamo na značaj kretanja i aktivnog života za zdravlje te dati primjere stvarnih, praktičnih i zanimljivih sadržaja koji nude priliku za kretanje i fizičku aktivnost uz zabavu. Naša kompanija je prepoznala značaj ove manifestacije te ćemo na prigodan način uz zabavu s Bingosima i besplatno voće sudjelovati u ovom društveno odgovornom projektu, kažu iz kompanije Bingo, uz poziv svima koji su zainteresovani da u srijedu, 27. septembra, prisustvuju otvaranju sportske manifestacije „Pokret za radost – Fitnes dan“.


Početak manifestacije planiran je za 10.00 sati, u maloj dvorani JP SKPC „Mejdan“ Tuzla.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI