Foto / Bolest ne pita

Velika borba slavne teniserke: Jelena Dokić udebljala se čak 60 kilograma!

Nedjeljni magazin 25.09.17, 14:57h

Velika borba slavne teniserke: Jelena Dokić udebljala se čak 60 kilograma!
Nekadašnja četvrta tenisačica na svijetu živi u Zagrebu gdje nastavlja svoju borbu s kilogramima

 

Srpska tenisačica je nakon završetka karijere 2013. godine zbog problema sa štitnjačom dobila čak 60 kilograma te je težila sveukupno 120.

 

Prema savjetu liječnika sportašica, koja je sa samo 17 godina zaigrala u finalu turnira Wimbledon, morala je smanjiti bilo kakvu fizičku aktivnost što je rezultiralo nakupljanjem kilograma jer je količina hrane koju je inače konzumirala sad postala pretjerana.

 

Tijelo Jelene Dokić (34) doživjelo je svojevrsni šok nakon prestanka bavljenja sportom, te je u najgoroj fazi težila čak 120 kilograma. A potom se odlučila obračunati s kilogramima i vratiti se u fit formu te je svoju priču podijelila na Instagramu.

 

jelena-dokic

 

"Najteže mi je bilo pokazati ovu fotografiju. Ali odlučila sam podijeliti svoju priču jer ako mogu barem jednu osobu inspirirati i motivirati nekoga, onda je vrijedno toga." stoji ispod objave kojom se tenisačica nada pomoći drugima koji se bore s prekomjernom težinom. "Trebalo mi je puno vremena, ali i mnogo napornog rada, strpljenja i psihičke snage. Bilo je tu puno suza, teških trenutaka i užasnih dana, ali sam prebrodila to".

 

Nekadašnja četvrta tenisačica na svijetu živi u Zagrebu gdje nastavlja svoju borbu s kilogramima - dosad ih je uspjela izgubiti više od 30. Početkom novembra izlazi njezina biografija "Nesalomljiva" u kojoj će otkriti sve o svojoj profesionalnoj karijeri, kao i privatne detalje o životu s nasilnim ocem te borbi s bolešću.

 

(Gloria.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI