OSMIJEH NA LICU NAKON RAZVODA

Bolna životna priča Svetlane Kitić: Mnogo je pio i bio ljubomoran! Tukao me je iz čistog mira, bilo me sramota...

ŽENA iN 25.09.17, 11:47h

Bolna životna priča Svetlane Kitić: Mnogo je pio i bio ljubomoran! Tukao me je iz čistog mira, bilo me sramota...
Riječ je o njenom trećem mužu Goranu Bogunoviću, a svoju životnu dramu poznata rukometašica ispričala je za srpsko izdanje magazina Glorija


Poznata rukometašica Svetlana Ceca Kitić iza sebe ima brojne sportske trijumfe, ali i više razorenih brakova, a u jednom od njih bila je žrtva nasilja u porodici.


Riječ je o njenom trećem mužu Goranu Bogunoviću, a svoju životnu dramu poznata rukometašica ispričala je za srpsko izdanje magazina Glorija:


- Ćutala sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svoga djeteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila u Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu. Tada sam otišla u policiju i sve ispričala. Tukao me je iz čistog mira, zbog alkohola. Mnogo je pio i bio ljubomoran, rekla je Ceca Kitić.


Ispričala je i da se nakon svega što je preživjela, od stresa i nervoze, na kraju razboljela te da već četiri godine ima problema sa štitnom žlijezdom.


Nekoliko mjeseci nakon što su se razveli, Goran je nestao bez traga, a na Cecinom licu, umjesto brige i tuge, danas blista osmijeh,


Inače, Svetlana Kitić bila je jedna od najboljih rukometašica bivše Jugoslavije, ali i svijeta. Karijeru je počela u Jedinstvu iz Tuzle, a kasnije je nastavila igrati za Radnički Beograd.


Nastupala je i za jugoslovensku reprezentaciju s kojom je učestvovala na Olimpijskim igrama 1980. u Moskvi i 1984. u Los Angelesu, a aktivnu igračku rukometnu karijeru okončala je 2006. u svojoj 46. godini.


Međutim, u narednim godinama ostala je u rukometnim i sportskim vodama kao direktor Ženske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, sve do 2009. godine.

 

Svetlana Kitić je poznata i po svom burnom ljubavnom životu, a udavala se četiri puta. Najpoznatija je njena ljubav sa poznatim fudbalerom i trenerom Blažom Sliškovićem, za kojeg se udala prvi put.


U drugi brak uplovila je sa rukometašom Draganom Dašićem s kojim je, inače, bila u vezi prije udaje za Blaža i s njim je dobila sina Nikolu.


Treći put se udala za kulturologa Gorana Bogunovića, s kojim ima kćerku Maru (24) i s kojim je proživjela najmračnije bračne godine.


Iz vanbračne zajednice sa Zoranom Kovačevićem ima kćerku Aleksandru.


Njen posljednji suprug je bio Milan Magić, pet godina od nje mlađi, a potom je nagovještavala i peti brak sa Dejanom Vukovićem, zvanim Super Beba, a poznatom po hapšenjima zbog krađe automobila.


On je od Svetlane mlađi pune 23 godine, a veza je započela početkom ove godine.

 

(DEPO PORTAL /BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI