POČEla prodaja ulaznica

Navala na Grbavici: Navijači već traže kartu više za susret BiH - Belgija

Sport 25.09.17, 09:56h

Navala na Grbavici: Navijači već traže kartu više za susret BiH - Belgija
Prodaja ulaznica je počela jutros u 9 sati, a interesovanje za ovaj susret je veliko


Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine jednu od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine odigrat će 7. oktobra protiv Belgije na Grbavici.


Interesovanje za ovaj susret je veliko, čemu svjedoči i činjenica da se već sada traži karta više za ovaj duel, piše Faktor uz fotografije čitaoca koji je svjedočio jutrošnjoj velikoj gužvi na prodajnimm mjestima  


Prodaja ulaznica je počela jutros u 9 sati.
 

- N/FSBiH je do sada primio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica za ovu utakmicu i izvjesno je da će kapacitet stadiona Grbavica biti nedovoljan da primi sve zainteresovane navijače. Zbog ograničenog kapaciteta stadiona, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nalažu FIFA i UEFA, bit će štampano 10.300 ulaznica za prodaju, a cijene su sljedeće: 30 KM (tribina SJEVER), 30 KM (tribina ISTOK), 20 KM (tribina JUG) - saopćeno je ranije iz N/FSBiH.


U skladu sa ograničenim kapacitetom stadiona Grbavica, te sigurnosnim procjenama, a prema odgovarajućim standardima FIFA-e i UEFA-e, kao i zaključcima nadležnih organa N/FSBiH, prodaja svih 10.300 ulaznica za ovu utakmicu bit će izvršena putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije Centrotours.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI