Požurili da se vjenčaju

Oženio se brat Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo folk pjevačice

Hronika 24.09.17, 16:12h

Oženio se brat Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo folk pjevačice
Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Miloš se u petak vjenčao sa dugogodišnjom djevojkom i rekao je da će se kasnije obaviti i crkveno vjenčanje, kada se situacija malo smiri

 

Miloš Marjanović, brat osumnjičenog Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, u petak se vjenčao sa dugogodišnjom djevojkom Milicom.

 

Kako saznaje Alo, nakon vjenčanja u opštini, kojem su prisustvovali samo kumovi, svi su u otišli u dom Marjanovića u Borči, gdje je priređen ručak za članove obje familije.

 

Saznanja Aloa nije negirao, a ni potvrdio, Zoranov otac Vladimir, koji je kratko rekao da ne smije ništa da komentariše.

 

- Advokati su mi rekli da ništa ne komentarišem. Imajte malo razumijevanja i hvala vam što ste nazvali - rekao je kratko Vladimir Marjanović.

 

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Miloš se u petak vjenčao sa dugogodišnjom djevojkom i rekao je da će se kasnije obaviti i crkveno vjenčanje, kada se situacija malo smiri.

 

- On je prije Zoranovog hapšenja zakazao vjenčanje kako bi vezu s djevojkom, koja je u drugom stanju, ozvaničio. Koliko znam, nisu pravili nikakvo veselje, jednostavno, nakon građanskog vjenčanja su svi došli u Borču, gdje su ručali. Nije bilo ništa posebno i tokom ručka su pokušavali da animiraju Zoranovu kćerkicu, koja mnogo pati za ocem - priča sagovornik koji je upućen u dešavanja u porodici Marjanović.

 

Prema njegovim riječima, odluka da se Miloš vjenča ubrzalo je stanje njegove vjerenice, koja je u podmakloj fazi trudnoće.

 

- Koliko sam razumio, Miloš i njegova djevojka su to odavno planirali, ali svadbu su odložili zbog Jeleninog ubistva, koje je mnogo potreslo tu djevojku - rekao je sagovornik Aloa.

 

Inače, tokom istrage o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović, kao i ostali članovi porodice, njen djever Miloš Marjanović je više puta u policiji davao iskaz. Prilikom davanja iskaza je djelovao konfuzno, čudno i izgledalo je kao da se nečega boji. Jednostavno, nije imao odgovore na neka pitanja, na primjer, ko je tog dana dok je trajala potraga za Jelenom vozio automobil. Odgovarao bi: "Ja", pa bi rekao da je vozio otac, a na kraju Zoran valjda, a u sljedećoj sekundi bi rekao da se ne sjeća. Govorio je da ništa ne zna ni o čemu i da je spavao - rekao je sagovornik blizak istrazi.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI