Uhvaćena na djelu

Bivša supruga pop zvijezde UBILA dadilju i SPALILA je u dvorištu: Komšije osjetile nesnosan smrad i pozvale policiju

Showbizz 23.09.17, 10:11h

Bivša supruga pop zvijezde UBILA dadilju i SPALILA je u dvorištu: Komšije osjetile nesnosan smrad i pozvale policiju
Susjedi su policiji natuknuli da bi se moglo raditi o Sophie Lionnet 21-godišnjoj dadilji iz Francuske koja je živjela s Quider ženom posljednjih 14 mjeseci. Čuvala je njenu trogodišnju kćer i šestogodišnjeg sina (kojeg ima iz veze s Waltonom), a u London je stigla kako učila engleski

 

Bivša supruga pop-zvijezde Marka Waltona, 34-godišnja Sabrina Quider, uhapšena je u četvrtak u Londonu zbog sumnje da je ubila dadilju svoje djece i potom spalila njeno tijelo u vrtu milion funti vrijednog doma, javlja Daily Mail.

 

Nekadašnja životna družica pjevača benda Boyzone sada je u pritvoru. Uhvaćena je na djelu, nakon što su ju prijavili susjedi koji su vidjeli dim i osjetili nesnosan smrad. Kada je policija pristigla na mjesto zločina, bilo im je nemoguće utvrditi kome pripada nagoreni leš, teško je bilo odrediti čak i spol i dob.

 

Susjedi su policiji natuknuli da bi se moglo raditi o Sophie Lionnet 21-godišnjoj dadilji iz Francuske koja je živjela s Quider ženom posljednjih 14 mjeseci. Čuvala je njenu trogodišnju kćer i šestogodišnjeg sina (kojeg ima iz veze s Waltonom), a u London je stigla kako učila engleski.

 

sophie-lionnet

Sophie Lionnet

 

Novinarima su otkrili kako je Quider živjela vrlo luksuzno, dok je dadilju jako loše plaćala.

 

- Sabrina je voljela izlaziti na skupa mjesta i uživala je u glamuru, a Sophie je bila iz siromašne porodice i bila je nesretna. Iz kuće su se znale čuti glasne svađe, a Sophie se odlučila se vratiti u Francusku - ispričao je prijatelj ubijene djevojke.

 

Quider je uhapšena zajedno s 40-godišnjim Ouissemom Medounijem, a oboje se se sumnjiči za ubistvo.

 

(slobodnadalmacija.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI