tuga

Već četiri godine u komi: Michael Schumacher ide na još jednu operaciju, a onda ljekari dižu ruke...

Hronika 22.09.17, 08:33h

Već četiri godine u komi: Michael Schumacher ide na još jednu operaciju, a onda ljekari dižu ruke...
Schumacher bi uskoro trebao preseliti u Dallas gdje će o njemu brinuti jedan od najcjenjenijih svjetskih neurologa dr. Julian Meeks

 

Sedmerostruki svjetski šampion i po mnogima najbolji vozač Formule 1 svih vremena Michael Schumacher (48) već četiri godine živi u komi nakon što je doživio tragičan pad na skijanju u francuskom Meribelu 2013.

 

Liječnici su tada potvrdili da Schumacher nije nosio kacigu gotovo sigurno bi na mjestu preminuo. Pad je bio toliko težak da je zadobio teške ozljede glave zbog kojih se do dana današnjeg još uvijek nije probudio. Skijao je sa sinom.

 

Njegova obitelj uložila je gotovo cijelu stečenu imovinu na liječenje, njegov dom u Švicarskoj posjetio je veliki broj najvećih svjetskih specijalista, ali nikakva terapija nije uzrokovala buđenje iz kome. Iako njegova obitelj šuti i insajderske informacije cure kao kroz neprobojno staklo, švedski list Expressen ipak je uspio nešto saznati.

 

Tako tvrdi da će liječnici probati još jednu operaciju nakon koje će dići ruke od daljnjeg liječenja ako ne urodi plodom.

 

Schumacher bi uskoro trebao preseliti u Dallas gdje će o njemu brinuti jedan od najcjenjenijih svjetskih neurologa dr. Julian Meeks.

 

- Imam puno iskustva s takvim pacijentima. Sumnjam da je itko u Europi liječio više takvih pacijenata od mene - rekao je Meeks za njemački list Bravo. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI